Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Στή Μύκονο τόν πιάσανε...

ΕΙΧΕ ΑΠΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Εξιχνιάστηκε μετά από 2,5 χρόνια δολοφονία αλλοδαπού

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 27χρονου αλλοδαπού υπηκόου Μπαγκλαντές, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί ακρωτηριασμένο, μέσα σε σακούλα, στις 18 Φεβρουαρίου 2011 στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) στα Άνω Λιόσια.

Εξιχνιάστηκε μετά από 2,5 χρόνια δολοφονία αλλοδαπού
Δράστες είναι πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές. Συνελήφθη στη Μύκονο ένας 29χρονος και αναζητούνται οι τέσσερις συνεργοί του. Οι απαγωγείς δολοφόνησαν το θύμα για να αποτρέψουν την καταγγελία, αναγνώριση και σύλληψή τους.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε δράστες στις 11 Φεβρουαρίου 2011, απήγαγαν το θύμα και το μετέφεραν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από μέλη της οικογενείας του στο Μπαγκλαντές.
Μετά την κατάθεση του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, οι δράστες δολοφόνησαν τον 27χρονο, ώστε να μην τους καταγγείλει στις Αρχές.
Μετά από έρευνες οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας μετέβη στη Μύκονο και προσήγαγε τον 29χρονο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.
Οι τέσσερις συνεργοί του φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.              ("ΕΘΝΟΣ" 6/9/13)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.