Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ (σχόλια)


Παραπολιτική
Όπως δήλωσε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πριν από λίγο πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά η οποία στηρίζει από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής,  η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας αρχίζει δύo ημέρες μετά την υπoβoλή της και τελειώνει τo αργότερο τη δωδέκατη νυκτερινή της τρίτης ημέρας από την έναρξή της με oνoμαστική ψηφoφoρία.

Πρόκειται για μια σημαντική δοκιμασία για την κυβέρνηση καθώς μέσα στις επόμενες δυο ημέρες δεν θα έχουν κλείσει τα καυτά ανοικτά μέτωπα που απασχολούν τους βουλευτές ενώ σήμερα άνοιξε ξανά το θέμα της ΕΡΤ.

2 σχόλια:

  1. Η απειρία του σύριζα τον σπρώχνει σε βιαστικές κινήσεις. Η πρόταση μομφής ήταν στο μυαλό τους για μήνες και οι σοφότεροι εκεί μέσα έλεγαν να περιμένουν κατά το τέλος της περιόδου και εάν τα δημοσκοπικά ευρήματα ήσαν καθαρά υπέρ τους..ώστε να αναγκάσουν κάποιους έστω και λίγους βουλευτές της σημερινής πλειοψηφίας να κιοτέψουν.
    Τώρα νόμισαν οτι η εκδίωξη των καταληψιών με τα ματ, τους δίνει την ευκαιρία να φέρουν τον Σαμαρά στη βουλή, γιατί την κοινοβουλευτική παρουσία την έχει γραμμένη στα παπάρια του κανονικά..Να βάλουν τον Τσίπρα να λέει τις παπαριές για το πόπολο, περί αντισυνταγματικότητας και άλλα ορέα..τα οποία δυστυχώς για τον συριζα δεν θα έχουν ουσιαστική αξία ή καταγράψιμο πολιτικό όφελος, επειδή ακόμη και η ευκαιρία των εκλογών για την αυτοδιοίκηση είναι σχετικά μακριά…

    Το μόνο που θα γίνει είναι να ισχυροποιήσουν αυτήν την αναγκαστική τραγωδία, να τους δώσουν το δικαίωμα να διαλαλούν οτι βγήκαν ισχυροί και με πρόσφατη εμπιστοσύνη, ενώ την ίδια στιγμή αυτοαναιρούν την κατ’ευφημισμόν προσφιλή τους ατάκα: “Δεν έχετε την λαϊκή εμπιστοσύνη” την οποία τόσο εύκολα εκστομίζουν όσοι δεν έχουν στέρεα επιχειρήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ George, η ξεχωριστή ανάρτηση τής γελοιογραφίας τού Χατζόπουλου είναι ένα ακόμη "σχόλιο" γιά τή μομφή πού -τεχνικά- δέν χώραγε εδώ. Δ.Ν.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.