Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Η Βαλερί ξεκουράζεται», δήλωσε ο Ολάντ



Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχθηκε τη σχέση του με τη την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.




Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ απάντησε λακωνικά ότι «ξεκουράζεται», όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας της συντρόφου του, Βαλερί Τριερβελέρ, αρνούμενος ωστόσο να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.
«Ξεκουράζεται και δεν έχω κάποιο άλλο σχόλιο να κάνω», απάντησε ξερά ο Γάλλος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα, αφού ρωτήθηκε κατ' επανάληψη για το μέλλον της σχέσης του με τη 48χρονη δημοσιογράφο μετά την αποκάλυψη ότι διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.
Νωρίτερα ο Ολάντ είχε ρωτηθεί εάν πιστεύει ότι θα πρέπει να καταργηθεί ο ρόλος της «πρώτης κυρίας» της Γαλλίας.
Ο Ολάντ και η Τριερβελέρ, η οποία απασχολεί στο γραφείο της πέντε κρατικούς υπαλλήλους, δεν είναι παντρεμένοι. Διατηρούν δεσμό αφότου ο πρόεδρος χώρισε με τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, την πολιτικό Σεγκολέν Ρουαγιάλ.
Ο πρόεδρος δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση για το ρόλο της Τριερβελέρ, λέγοντας μόνο ότι η θέση της «πρώτης κυρίας» είναι μια καθιερωμένη πρακτική και ότι το σημαντικό κατ' αυτόν είναι να στοιχίζει στον φορολογούμενο πολίτη «όσο το δυνατόν λιγότερα».                                                                                                               (Καθημερινή)

Σημ. Ν. Μ. : Είδες ο Φρανσουά! Εμείς μέ τά βρωμομνημόνια έχουμε ζαβλακωθεί, καλά-καλά, καί μείναμε παρασάγγας πίσω, φιλάρα Αιμίλιε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.