Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Απειλητική σιλουέτα στο κύμα

Κολυμπούσαν με έναν καρχαρία και τον είδαν... στην αναμνηστική φωτογραφία από τη θάλασσα!

Τα δίδυμα κολυμπούν και παίζουν αμέριμνα στην πολυσύχναστη Manhattan Beach της Καλιφόρνια, ενώ ο φακός συλλαμβάνει (δεξιά) τη διέλευση του καρχαρία κάτω από τα κύματα!
Κολυμπούσαν με έναν καρχαρία και τον είδαν... στην αναμνηστική φωτογραφία από τη θάλασσα!

Η λήψη μίας ξεχωριστής οικογενειακής φωτογραφίας στις διακοπές είναι τις περισσότερες φορές καλοδεχούμενη. Για τους Έμερσον, όμως, το στιγμιότυπο από το μπάνιο στις ακτές της Καλιφόρνια, έκρυβε έναν επισκέπτη, την παρουσία του οποίου δεν είχαν συνειδητοποιήσει καθώς απολάμβαναν τα κύματα…

Η Τζουν Έμερσον, μητέρα δύο 12χρονων αγοριών, φωτογράφισε τα δίδυμα να παίζουν με το νερό στην πολυσύχναστη Manhattan Beach της Καλιφόρνια. Όταν παρατήρησε τη φωτογραφία στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι στο κύμα διαγράφονταν η μορφή ενός μεγάλου ψαριού, πιθανότατα καρχαρία, λίγα μέτρα από τα παιδιά.

«Ήταν μεγάλο σοκ» παραδέχτηκε η ίδια σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Η Έμερσον ανέβασε το στιγμιότυπο στο Facebook, προσελκύοντας χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία συμφωνούν ότι ο εισβολέας στην οικογενειακή της φωτογραφία είναι καρχαρίας.

Η παρουσία καρχαριών είναι συνηθισμένη στην περιοχή. Εντούτοις, κάποιοι άλλοι παρατηρητές σημειώνουν ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα χωρίς μία λεπτομερέστερη εικόνα. Το ψάρι, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα άκακο δελφίνι.

«Πολλοί σέρφερ και ναυαγοσώστες λένε ότι πρόκειται όντως για καρχαρία. Βέβαια, εγώ είπα στα παιδιά μου ότι είναι δελφίνι, γιατί μένουμε κοντά στην παραλία και συνηθίζουμε να ερχόμαστε εδώ σχεδόν σε καθημερινή βάση» λέει η Τζουν Έμερσον.  (ΤΑ ΝΕΑ.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.