Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Ξηρό- Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού, για τον οποίο εκδόθηκε χθες βράδυ ένταλμα σύλληψης μετά και την τυπική παρέλευση της άδειας που είχε λάβει απο τις φυλακές.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Ξηρό- Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης
Στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα στα δύο τουλάχιστον σπίτια -της αδελφής του, αλλά και της κοπέλας με την οποία ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να διατηρούσε σχέση- αναζήτησαν οι Αρχές τον «Μανώλη» της «17Ν», χωρίς αποτέλεσμα.

Και οι δύο γυναίκες πέρασαν χθες το βράδυ το κατώφλι της ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Από την πλευρά της πάντως η νεαρή εκπαιδευτικός διέψευσε ότι γνωρίζει το οτιδήποτε, ενώ δήλωσε ότι έχει να τον δει τρεις μήνες.
0 25χρονος ανιψιός του Χριστόδουλου Ξηρού, είναι αυτός που τον μετέφερε την περασμένη Κυριακή από την Καλλικράτεια στην Αθήνα και βοήθησε στην εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», ο νεαρός δήλωσε στις Αρχές ότι άφησε τον «Μανώλη» της «17Ν» στην Πλατεία Αττικής, προκειμένου να συναντηθεί με την κοπέλα με την οποία διατηρεί σχέση. Η συγκεκριμένη γυναίκα εξελίσσεται σε πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης, αφού η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι γνωρίζει το σχέδιο απόδρασης του Ξηρού και το μέρος όπου έχει καταφύγει.                                                                                                                  ΕΘΝΟΣ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.