Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ !!!

Αγρια κόντρα Γεωργιάδη - Καμμένου  για το σπίτι στην Ικαρία
Στά ορεινά τής Βουλής η "προγομόρρια decadence" σκηνοθετημένη απ'τό "ιντριγκαδόρικο χέρι" τού τυχαίου...
                                           ΣΤΑ ...ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ!                  Βαρύτατους χαρακτηρισμούς αντάλαξαν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο υπουργός Υγείας μέσω του Σκάι, με αφορμή καταγγελίες του δεύτερου για μια οικοδομή του πρώτου στην Ικαρία. Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε το σπίτι τουριστική μονάδα 10 δωματίων, η οποία ανήκει στην ιδιοκτησία της πεθεράς του. Αυτή η επιχείρηση, είπε ο κ. Καμμένος, έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της. Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο έγινε έλεγχος το 2010 και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ, όταν υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.
Αναφερόμενος δε στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική καταγγελία στον ίδιο σταθμό το Σάββατο, είπε: «Να σταματήσει να παριστάνει την κότα και να ζητήσει την άρση της ασυλίας του (...) Με αυτό τον τύπο θα τα πούμε μόνο στη δικαιοσύνη (...) Δεν ασχολούμαι με τα φασιστοειδή του Σαμαρά». Παρεμβαίνοντας, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι όπως και στην περίπτωση Λιάπη, που είχε πάρει την επιδότηση η θεία του, έτσι στην περίπτωση Καμμένου είχε πάρει την επιδότηση το 2004 η πεθερά του.
Πρόσθεσε δε ότι όταν το 2010 έγινε έλεγχος η πεθερά του εμφάνισε δύο αποδείξεις η μια εξ' αυτών είχε κοπεί από τον κ. Καμμένο.
«Εγώ ήρθα στο δικαστήριο, ο κ. Καμμένος δεν ήρθε τα περί κότας τού τα επιστρέφω. Σε μια εβδομάδα στη δίκη για το σκάφος του να είναι στο δικαστήριο, όχι να κρυφτεί πάλι. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε να μην αρθεί η ασυλία μου. Έχει περάσει η εποχή που λασπολογούσε τους πάντες. Ο 'γενναίος' μόλις με βλέπει το βάζει στα πόδια», είπε ο υπουργός Υγείας.  (ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.