Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Άθλια υβριστική επίθεση χρυσαυγιτών βουλευτών κατά Μιχελάκη-Σηφουνάκη.

Κασιδιάρης, Ζησιμόπουλος, Μίχος και Ματθαιόπουλος και τους έβρισαν χυδαίαΆθλια υβριστική επίθεση χρυσαυγιτών βουλευτών κατά Μιχελάκη-Σηφουνάκη
Το πραγματικό τους πρόσωπο έσπευσαν να δείξουν οι χρυσαυγίτες βουλευτές κκ. Ηλ. Κασιδιάρης, Π. Ζησιμόπουλος, Αρτ. Ματθαιόπουλος και Γ. Μίχος λίγο μετά την είδηση ότι η Δικαιοσύνη ζητεί την άρση της βουλευτικής ασυλίας και των υπολοίπων εννέα βουλευτών του μορφώματος που δεν είναι υπόδικοι.

Οι τρείς χρυσαυγίες εξαπέλυσαν χυδαία υβριστική επίθεση κατά του υπουργού Εσωτερικών κ. Ι. Μιχελάκη και του βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Ν. Σηφουνάκη οι οποίοι συζητούσαν σε διάδρομο της Βουλής.
Περνώντας οι κκ. Κασιδιάρης, Ζησιμόπουλος, Ματθαιόπουλος και Μίχος άρχισαν να τους βρίζουν: 
«Είστε αρχ…, θα σας γαμ…., λαμόγια, κλέφτες, ξεφτιλισμένοι», φώναζαν εξοργισμένοι οι ακροδεξιοί βουλευτές, ενώ οι κκ. Μιχελάκης και Σηφουνάκης δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις.
Λίγο μετά και ενώ οι δυο πολιτικοί συνομιλούσαν με δημοσιογράφους για το άθλιο αυτό περιστατικό, ο κ. Κασιδιάρης επανεμφανίστηκε υποστηρίζοντας ότι δεν ειπώθηκαν τέτοιες εκφράσεις από μέρους τους αλλά ότι έκαναν λόγο «εσχάτη προδοσία» και «για εκτροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος που δεν θα περάσει».    
Αργότερα ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε ότι «η κυβέρνηση έδωσε εντολή σε αλήτες πουλημένους δικαστικούς να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χ.Α.», υποστηρίζοντας ότι αυτό έγινε «λόγω των δημοτικών εκλογών και των υψηλών ποσοστών» του κόμματός του, υπογραμμίζοντας ότι «η εκτροπή δεν θα περάσει».

TO BHMA online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.