Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αίρεται η απαγόρευση των δημοσκοπήσεων πριν τις εκλογές

Τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εσωτερικών θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών και θα φέρει ρύθμιση με την οποία θα άρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.

"Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει", επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον ρ/σ Real.
Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης τόνισε πως είναι κατά της στήριξης της ΝΔ στον Γιάννη Σγουρό, για την περιφέρεια Αττικής, λέγοντας πως, "Θα περιμένω τι θα αποφασίσει το κόμμα. Θεωρώ ότι η επιλογή Σγουρού είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν έχει πετύχει στο έργο του. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης".
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.