Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Καμίνης: Καλύτερα διαχειριστής πολυκατοικίας, παρά «μάγκας» σαν αυτούς που μας χρεοκόπησαν


  Παραπολιτική
Ο Δήμαρχος Αθηναίων και ξανά υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, μίλησε χθες στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και την Νόνη Καραγιάννη. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ας προσέξουν τις αντιφάσεις τους, διότι ο κ. Σπηλιωτόπουλος, προ ημερών, έλεγε ότι έφτιαξα τα οικονομικά, αλλά αυτά μπορεί να τα κάνει και ένας διαχειριστής πολυκατοικίας και η πόλη τώρα χρειάζεται δήμαρχο με όραμα.

Ότι δηλαδή ο Καμίνης, εντάξει, λειτούργησε ως ένας απλός διαχειριστάκος, λογιστάκος, που έλεγαν παλιά, τώρα όμως θέλουμε δήμαρχο που να σηκώσει τα μανίκια και να φέρει την Αθήνα του 2020. Ας αποφασίσουν, γιατί ούτε λογιστικά τερτίπια υπάρχουν, ούτε τίποτα. Το γεγονός ότι εμείς -λόγου χάρη-, παραλάβαμε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που κόστιζε ετησίως στους Αθηναίους 17 εκ. ευρώ και τώρα κοστίζει 4,5 εκ. ευρώ, αυτό δεν γίνεται με λογιστικά τερτίπια. Γίνεται με σκληρή δουλειά και οικονομίες. Ορθολογική διαχείριση των πραγμάτων. Από εκεί και πέρα, το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ότι της έλειπαν οι άντρες με το φοβερό πολιτικό ανάστημα και την παρουσία. Τέτοιες φιγούρες έχει πολλές η χώρα να επιδείξει. Μπαλκονάτους, μάγκες κ.λπ. Ας είχε όμως και κάποιον να ασχοληθεί με την καθημερινότητα, να φέρει τα πράγματα σε μια σειρά και να μην χρεοκοπήσει την χώρα. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος μας εξηγήσει πώς διαχειρίστηκε τα χρήματα στο υπουργείο Τουρισμού, τα χρέη που άφησε; Για αυτά τι έχει να μας πει; Αν είχε η χώρα μερικούς καλούς διαχειριστές πολυκατοικίας να την διοικούν, δεν θα είχε φτάσει σε αυτή την κατάντια».

(...)

Δημοσιογράφος: Θα κάνατε κριτική στην περίοδο της θητείας σας στο ζήτημα της καθαριότητας και της ασφάλειας στην πόλη; Ο κ. Σπηλιωτόπουλος χθες ήταν πάρα πολύ έντονος. Αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένους δρόμους, όπου -όπως είπε-, δεν μπορείς να περπατήσεις...

Γ. Καμίνης: «Αυτό είναι μια προεκλογική εκστρατεία παλαιού τύπου. Δεν θα κατέβω σε αυτό το επίπεδο, ότι “στην πόλη μυρίζεις ούρα και κόπρανα”. Υπάρχουν προβλήματα σε σημεία, όπου υπάρχουν άστεγοι, που δεν μπορούν κάνουν την ανάγκη τους. Δεν θα πω ότι αυτή τη στιγμή η πόλη είναι πεντακάθαρη, αλλά μπορώ να σας πω ότι με τις δυνάμεις που έχουμε, την κρατάμε όρθια και καθαρή. Παρέλαβα τον δήμο με 11.500 υπαλλήλους και αυτή τη στιγμή είναι μόνο 7.000. Οι περισσότεροι έχουν φύγει από τις υπηρεσίες πρώτης γραμμής. Είναι τα μέτρα που ψήφισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ως βουλευτής, να φύγουν οι δημοτικοί αστυνομικοί και οι σχολικοί φύλακες, χωρίς να έχει ληφθεί η παραμικρή μέριμνα για το πώς θα πορευτεί η πόλη. Καμία μέριμνα, τίποτα. Λες και την επόμενη ημέρα θα έπαυε να υπάρχει η Αθήνα. Έρχονται τώρα και μας δίνουν μαθήματα, τι θα πρέπει να γίνει με τους δημοτικούς αστυνομικούς, αφού υπερψήφισαν την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων. Από εκεί και έπειτα, εμείς με νύχια και με δόντια κρατάμε την πόλη με 7.000 υπαλλήλους, αλλά χτίζουμε τα θεμέλια τώρα για το μέλλον».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Πάει πολύ να κάνουν κριτική στον Καμίνη Κακλαμάνης και Σπηλιωτόπουλος, δυο μέλη των υπουργικών συμβουλίων Καραμανλή που έστειλαν τη χώρα στο διάολο. Δεν πέθανε κανείς ποτέ από λίγη παραπάνω αυτογνωσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.