Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μπορεί να μην συνετρίβη το αεροπλάνο...

Η τρίτη εκδοχή του πραγματογνώμονα Τσολάκη...

Ο ίδιος είπε πως μ'αυτή την εκδοχή θα τον κατηγορήσουν πολλοί για σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Όμως! όταν δεν υπάρχουν σήματα ούτε από το μαύρο κουτί,ούτε από...

άλλο πομπό του αεροσκάφους (που λειτουργούν με μπαταρία και έχουν τη δυνατότητα της εκπομπής σημάτων για αρκετές ημέρες),αυτό κάνει κάθε ειδικό παρατηρητή να σκέφτεται και το απίθανο!

Και η έλλειψη σημάτων συνδυάζεται βεβαίως με το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος από συντρίμμια του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με τον κύριο Τσολάκη (υπήρξε πραγματογνώμονας στην περίπτωση του "Ηλιος" και έχει τεράστια εμπειρία και χιλιάδες ώρες πτήσης) αν το αεροσκάφος κατέβαινε από τα 35-37 χιλιάδες πόδια και πετούσε χαμηλά,δεν θα μπορούσαν να το πιάσουν τα ραντάρ. Άλλωστε τα κέντρα ελέγχου στη περιοχή που έγινε η εξαφάνιση δεν έχουν ιδιαίτερες δυνατότητες σ'αυτές τις ηλεκτρονικές λειτουργίες.Επίσης το αεροσκάφος είχε καύσιμα για διαδρομή 7 ωρών ακόμη.
Παρα ταυτα ο κύριος Τσολάκης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Skai είπε πως γι'αυτόν η πιθανότερη εκδοχή είναι να κατέλαβαν το αεροσκάφος αεροπειρατές και να το ανατίναξαν στον αέρα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.