Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

O Tσίπρας στη βέσπα του Κουρή...

Mε τη δέουσα ναυτία, πληροφορήθηκα ότι ο κύριος Τσίπρας "για να πάει κόντρα στο κατεστημένο των media" θα δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Κοntra News.

Ανατριχιάζω από το αντάρτικο!

Η...
εφημερίδα αυτή, μια κανονικότατη πατσαβούρα, που γράφεται όχι από δημοσιογράφους (αυτό όμως θα μπορούσε να ήταν και καλό!), αλλά από 4.000 σκιώδεις "αναγνώστες", είναι η τελευταία και κορυφαία λαμογιά του κ. Γιώργου Κουρή -του Alter, της Αυριανής, των εικονικών τιμολογίων και άλλων παρανομιών ων ουκ έστιν αριθμός. Είναι ένα φύλλο λούμπεν αισθητικής και γλώσσας, που εκδίδεται από τον άνθρωπο που αποκαλούσε κίναιδο και "αρρώστια της πατρίδας" τον Μάνο Χατζιδάκι και "κλεφταράκο" τον Τσαρούχη. Είναι το χαμηλότερο δημοσιογραφικό προϊόν ενός ανθρώπου που κατέκλεψε τα ταμεία, την εφορία, τους εργαζόμενους και πάει λέγοντας -με θεατρινισμούς αναψυκτηρίου.

Στην εφημερίδα αυτού του ανθρώπου, λοιπόν, θα πάει να δώσει συνέντευξη ο εξολοθρευτής της μιντιακής διαπλοκής κύριος Τσίπρας. Όπως έκανε και προεκλογικά, όταν έδωσε εκείνη την αλησμόνητη συνέντευξη στον έτερο αντιστασιακό Τράγκα (σε ένα μισοσκότεινο στούντιο, όπου συνομιλούσαν σαν την Άννα Παπαγιωτοπούλου και τον θρυλικό Παρνασσό στο μιούζικαλ " Το Γέλιο βγήκε απ' τον Παράδεισο"). Είτε ο κύριος Τσίπρας κάνει Αντίσταση όπως τα Καλουτάκια (τραγουδώντας και χορεύοντας), είτε πιστεύει ότι το έθνος πάσχει από συλλογική άνοια (που μπορεί και νά 'χει δίκιο). Αφού λοιπόν προκειμένου να κάνει αντίσταση στο (όντως άθλιο και) συστημικό Mega, συνομιλεί και νομιμοποιεί τον ολικά έκνομο εκδότη της Αυριανής, μπορώ να καταλάβω τι είδους είναι τα media που ονειρεύεται και ευαγγελίζεται.

Αυτές είναι Ανατροπές, όχι αστεία!..

Πώλιν Κόκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.