Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τα Τρολ Αντεπιτίθενται...

Σταύρο Θεοδωράκη, είδαμε ότι έγραψες ένα άρθρο για τα τρολ και το πήραμε προσωπικά. Πες μας υπερβολικούς αλλά νιώσαμε την ανάγκη να...
σου απαντήσουμε.

Καταρχάς, θέλουμε να σου πούμε ότι γράφεται τρολ, όχι τρολλ. Εκτός αν είσαι από τη Θεσσαλονίκη. Αλλά δεν είσαι.

Σταύρο, είδαμε ότι ονόμασες το άρθρο σου Game of Trolls. Είσαι πολύ μοντέρνος τύπος, Σταύρο. Αν δεν είχε βγει ήδη το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Game of Thrones, θα λέγαμε ότι...
είσαι και πολύ μπροστά από την εποχή σου.

Σταύρο, χαιρόμαστε πολύ που έγραψες αυτό το άρθρο. Πρέπει να ξέρεις ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπάρχουν οι έννοιες επωνυμία κι ανωνυμία. Έτσι, ο καθένας μπορεί ελεύθερα να εκφράσει τη γνώμη του για σένα μέσα στα μούτρα σου, οπότε έχουμε να σου κάνουμε μια πρόταση. Αντί να ενδιαφέρεσαι για το όνομα αυτού που γράφει, δώσε βάση σε αυτά που γράφει κι ίσως αποκομίσεις κάτι. Μπορείς να το πεις και στους πιτσιρικάδες που λες ότι συναντάς στο δρόμο. Από όσα γράφεις γι’ αυτούς, φαίνονται εντελώς καθυστερημένοι.

Σταύρο, σε κάποιο σημείο του άρθρου σου λες ότι αγόρασες 7 ζευγάρια γαλότσες με 85 ευρώ. 12 ευρώ το ζευγάρι, ρε Σταύρο; Το ξέραμε ότι ψωνίζαμε από την ίδια λαϊκή αλλά εσύ πρέπει να είσαι άσσος στο παζάρεμα. Ελπίζουμε να τα έβγαλαν τα λεφτά τους και να μην μπήκε μέσα το κόμμα. Απάντησέ μας, έχουμε μεγάλη αγωνία.

Σταύρο, πίστεψέ μας ότι δε θα δεχόμασταν ποτέ να πληρωθούμε για να σε κράξουμε. Είναι κάτι που μας προσφέρει χαρά, εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Μας διασκεδάζεις, Σταύρο. Περισσότερο από όσο μας διασκέδαζες όταν σε πληρώναμε για να κάνεις εκπομπές με ανύπαρκτο ρεπορτάζ. Άσε που το πιο πιθανό είναι ότι γράφεις μόνος σου τα βρισίδια για να φαίνεται ότι δήθεν κάποιος σε πολεμάει. Έχουμε δει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις σου, Σταύρο. Δεν πατάει ψυχή. Μόνο κάτι αγελάδες κι εσύ. Και το Mega.

Σταύρο, σε κάποιο άλλο σημείο του άρθρου σου, λες ότι τα τρολ παίρνουν 500 ευρώ για να σε κράξουν. Μήπως γίνεται να μας φέρεις σε επαφή με τα αφεντικά τους; Μας λείπουν κάτι 500αρικα. Δεν είμαστε όλοι Σταύροι Θεοδωράκηδες να τα έχουμε απο χτες. Πιο κάτω ισχυρίζεσαι ότι ο θόρυβος από τα τρολ γίνεται για να θαφτούν τα επιχειρήματά σου. Ευτυχώς που δεν έχεις επιχειρήματα, Σταύρο. Θα είχες μεγάλο πρόβλημα.

Σταύρο, λες ότι δε θα πάρεις μέρος στο επικοινωνιακό παιχνίδι. Σε αυτήν την περίπτωση, είσαι πολύ τυχερός, γιατί το κάνει το Mega για σένα. Αλλιώς δε θα υπήρχες καν. Κάτι σαν τα ρεπορτάζ που δεν έκανες δηλαδή. Σταύρο, κατάλαβέ το, είσαι ένα αποκύημα της φαντασίας του συστήματος για να κοπούν ποσοστά από τον ΣΥΡΙΖΑ και να σωθεί η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Πες μας αλήθεια, Σταύρο. Θα μιλήσεις ποτέ για τις αυτοκτονίες, τους βασανισμούς κρατουμένων, τους ανέργους, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τους μετανάστες και τους φασίστες; Όλο μαλακίες σε ακούμε να λες. Έρχονται εκλογές, Σταύρο. Ξεκόλλα επιτέλους.

Σταύρο, στο άρθρο σου λες ότι είσαι ρομαντικός. Ρομαντικά δηλώνουν και τα λοβοτομημένα που ξεκολλάνε τσίχλες από τα πεζοδρόμια και ντύνουν με πουλόβερ νεραντζιές. Φίλοι σου είναι;

Σταύρο, κλείνεις το άρθρο σου λέγοντας ότι ξέρεις ποια είναι τα τρολ που σε λοιδορούν. Μας ξέρεις και μας βλέπεις, λες. Σαν απειλή ακούστηκε αυτό. Ειλικρινά, τα κάναμε απάνω μας απ’ τον φόβο. Πάμε να ξεπλυθούμε στο Ποτάμι. Τα λέμε εκεί.

Σταύρο;

(Η φωτό του κειμένου αφορά στο τρολ @cocobily που τις πρώτες μέρες της δημιουργίας του Ποταμιού παρίστανε τον Σταύρο Θεοδωράκη στο twitter.)...
thethreemooges.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.