Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Αντώναρος: Το Μαξίμου να μην παίζει με τα άκρα...




Αυστηρές προειδοποιήσεις προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, να κάνει στροφή 180 μοιρών από τα δεξιά προς το κέντρο, εμπράκτως και με σεβασμό στις ...
αρχές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, απευθύνει ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Ειδικότερα διαμηνύει σαφώς ότι:
• Το Μαξίμου πρέπει να σταματήσει τα παιχνίδια με τα άκρα και να εφαρμόσει τις ιδεολογικές αρχές της Ν.Δ., όπως τις χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κώστας Καραμανλής.

• «Καμία ανοχή για όσους χαϊδεύουν τα αυτιά ακραίων στοιχείων, όπου κι αν βρίσκονται και από όπου και αν προέρχονται», λέει, εννοώντας εκκαθάριση ακροδεξιών στοιχείων.

• Ο κ. Σαμαράς πρέπει να αποφύγει να χρίσει υποψήφιους ευρωβουλευτές πρόσωπα, όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που προσπαθούν να επιβάλλουν τη δική τους ιδεολογική ταυτότητα στη Ν.Δ., διαφορετικά οι νεοδημοκράτες να μην τους ψηφίσουν.

• Ο αρχηγός του κεντροδεξιού χώρου πρέπει να οριοθετεί προς την άκρα δεξιά και να συνθέτει προς το κέντρο, όπως ο Κώστας Καραμανλής.

• Για να πάει μπροστά η Ν.Δ. δεν χρειάζεται μεταγραφές ασήμαντων προσώπων και αλλαγή ονόματος, την οποία άλλωστε θα μπορούσε να κάνει μόνο κάποια ισχυρή προσωπικότητα...

Δειτε ΕΔΩ τη φωτογραφία και διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ευ. Αντώναρου στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.