Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Σήμερα το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.


Τη Μεγάλη Τρίτη αναμένεται να παρουσιαστεί το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», στη λίστα για την εκλογική μάχη της 25ης Μαΐου θα είναι ο γνωστός καθηγητής της χειρουργικής Δ. Λινός, ο καθηγητής Ιατρικής Χρ. Στεφανάδης, ο μουσικοσυνθέτης Στ. Ξαρχάκος (ευρωβουλευτής και την περίοδο 2000-2004), ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με θητεία και στην προεδρία του ΠΑΟΚ, Θ. Ζαγοράκης, αλλά και η διευθύντρια της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπ. Εξωτερικών, Φωτεινή Τομαή.
Στο ψηφοδέλτιο, στο οποίο λέγεται ότι θα υπάρχει και ένα πρόσωπο έκπληξη, θα συμπεριληφθούν οι νυν βουλευτές Εμμ. Κεφαλογιάννης και Κ. Μουσουρούλης που θα παραιτηθούν από τη Βουλή. Επίσης, στη λίστα θα είναι η Νίκη Τζαβέλλα που είχε εκλεγεί το 2009 με το ΛΑΟΣ, η νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ Ρόδη Κράτσα, αλλά και η Ελίζα Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής Α' Αθηνών.
Η λίστα θα έχει και άρωμα δημοσιογραφικό, καθώς εκτός από τον γνωστό αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή Εμμ. Μαυρομμάτη, το σταυρό θα διεκδικήσουν ο Γ. Κύρτσος παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, η Μαρία Σπυράκη επί πολλά χρόνια πολιτική συντάκτρια και η πρώην βουλευτής Αχαΐας Νατάσα Ράγιου.
Στη λίστα θα είναι ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ Ι. Σμυρλής, αλλά και ο πρωθυπουργικός σύμβουλος επί θεμάτων πολιτισμού Δημ. Δαβέττας.
Τέλος, όπως αναφέρουν Τα Νέα, στη γαλάζια λίστα περιλαμβάνονται ακόμη ο Κυριάκος Βελόπουλος, προερχόμενος από τον ΛΑΟΣ, και ο γραμματέας αγροτικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ανέστης.
Δευτέρα 14 Απριλίου 2014
ThePressProject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.