Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Απειλείται με έκπτωση αξιώματος ο Κορτζίδης...

Απειλείται με έκπτωση αξιώματος ο Κορτζίδης

Στο πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών παραπέμφθηκε με το ερώτημα της αργίας ή της έκπτωσης από το αξίωμά του ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης μετά την αποστολή της έγγραφης απολογίας του για το τραγικό περιστατικό στο λούνα παρκ όπου ...
σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να εμφανίσει τη διαδικασία ελέγχου του ως πολιτική δίωξη και παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία.

Ο δήμαρχος ελέγχεται για σειρά παραλείψεων οι οποίες οδήγησαν στη λειτουργία λουνα παρκ χωρίς άδεις όπου στις 27 Απριλίου έχασε τη ζωή του ένας 13χρονος, ενώ η μικρή του αδελφή τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο κ. Κορτζίδης είχε κληθεί από το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μανώλη Αγγελάκα να απολογηθεί και να δώσει απαντήσεις σχετικά με το γιατί ο δήμος δεν είχε κάνει τον απαραίτητο προέλεγχο για τη λειτουργία μιας τέτοιας επιχείρησης, δεν τηρούσε φάκελο στον οποίο θα συγκεντρώνονταν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας αλλά και δεν είχε ζητήσει από την Επιτροπή Θεαμάτων να ασχοληθεί με τον έλεγχο των εγκαταστάσεων.

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.