Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Μύκονος Επόμενη Μέρα στό Γυαλό



Την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Μύκονος Επόμενη Μέρα έκανε ο κ. Α. Φιορεντίνος εχθές (Παρασκευή2/5) στον γυαλό στό Αη Νικολάκη. Πριν την προσφώνηση των υποψηφίων είπε τα εξής :

Έίμαστε σήμερα εδώ όλοι γιατί έχουμε πάρει μια απόφαση.
 Να αλλάξουμε το νησί μας. Να αλλάξουμε την Μύκονό μας. Nα αλλάξουμε την ζωή μας.
Να ξημερώσει η Επόμενη Μέρα.
 Να ανατείλει η καλύτερη Μέρα. Να φέρουμε μία νέα νοοτροπία στη διοίκηση του νησιού μας. Οι  αντιλήψεις δεκαετιών,  κρατούν πίσω την Μύκονο. Να αφήσουμε πίσω το έλλειμα διοίκησης που ζούμε σήμερα. Τα  οικονομικά  σκάνδαλα, η αδιαφάνεια, ο αυταρχισμός και η ομηρεία ανήκουν στις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου. Για όσους σήμερα θέλουν να πρεσβεύουν τις φρέσκες ιδέες ως επιχείρημα τους απαντάμε ότι δεν μπορούν να έχουν φρέσκια πνοή μέσα στο ομιχλώδες τοπίο του συνδυασμού τους. Είμαι πολύ ευτυχής που μετά από συλλογική απόφαση όλου του Συνδυασμού μας αρνηθήκαμε την  στέγη στους πολιτικούς γυρολόγους της τοπικής πολιτικής σκηνής και δεν ανταλλάξαμε ψήφους με ΑΞΙΕΣ. Η απάντηση θα δοθεί στις 18 Μαΐου και οι οι παραγοντίσκοι, και οι παντός καιρού και συμφέροντος «διαθέσιμοι», θα πάνε σπίτι τους μαζί με αυτούς που οδήγησαν ένα ολόκληρο δήμο σε απαξίωση.
 Βλέπουμε γύρω μας ανθρώπους απογοητευμένους. Βλέπουμε την εγκατάλειψη. Την ανικανότητα. Βλέπουμε την Μύκονο να είναι σκοτεινή γιατί δεν υπάρχουν λάμπες. Να έχει χάσει όμως και το φως της. Την λάμψη της. Το νησί μας έχει παραδοθεί στην εγκατάλειψη.  Αλλά πιο πολύ βλέπουμε την σκοτεινιά και την απαισιοδοξία στις καρδιές των ανθρώπων. Από τις 18 Μαΐου αλλάζουμε μέρα. Πάμε στην ΕΠΟΜΕΝΗ . Προχωράμε μπροστά και θα φθάσουμε μέχρι τη νίκη στις 18 Μαΐου. Με τη νίκη της παράταξής μας στις δημοτικές εκλογές, ξεκινάει μία νέα εποχή. Στο κέντρο των επιλογών μας μπαίνουμε πλέον όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Μυκόνου.
Είμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσω την ομάδα νίκης. Μια ομάδα δυναμική και αποφασισμένη που αποτελείται από 69 Μυκονιάτες. Με ικανότητες θέληση και μεράκι. Χτίσαμε μια πλατιά συμμαχία ανθρώπων. Χτίζουμε την επόμενη μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και τους 69 υποψηφίους μας συμβούλους. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε όλοι μαχητές της ζωής. Οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα σας έχουν μάθει να μάχονται για την ΠΡΩΤΙΑ. Ολοι μαζι για μια Μύκονο ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Ο Συνδυασμός μας απαρτίζεται από άτομα ηλικίας από 18-35 ετών σε ποσοστό 36%.  Είναι απόφοιτοι  Ιδρυμάτων Ανώτατης εκπαίδευσης σε ποσοστό 56%. Το  ποσοστό ανανέωσης  της ομάδας μας φτάνει  το 75% .
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.