Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Άλλη γλώσσα, ίδια πολιτική...

samaras-benizelosΤις τελευταίες ψευδαισθήσεις για πολιτική στροφή της κυβέρνησης διέλυσαν Σαμαράς και Βενιζέλος, που τόνισαν στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο ότι στόχος και κατεύθυνση της νέας κυβέρνησης παραμένουν ίδια.
       
Ίδιος ο στόχος, πολλές οι ...
τομές που πρέπει να γίνουν για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και τη διόρθωση των αδικιών. Αυτό υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά την πρώτη του ομιλία στο νέο υπουργικό συμβούλιο, λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Μιλώντας για τον ανασχηματισμό, ο πρωθυπουργός είπε πως συμβολίζει μια νέα μέρα για τη χώρα και μια νέα φάση εξυγίανσης και πρόσθεσε πως μέχρι σήμερα επιτελέστηκε ένα έργο σημαντικό και γι' αυτό «τώρα μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον».

«Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, όπως και η κατεύθυνση: να βγούμε από την κρίση και από τα μνημόνια, να προωθήσουμε όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και κυρίως να μπούμε στην ανάπτυξη», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. Επισήμανε πως από εδώ και εμπρός θα πρέπει να γίνουν...
συνέχεια
...«πολλές αλλαγές και πολλές τομές» προκειμένου να συντελεστούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να υπάρξει διόρθωση αδικιών. «Θα επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας… θα ισχύσουν μια σειρά από σημαντικές αλλαγές ήδη από τον Ιούλιο», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

«Σας θέλω μάχιμους, σε ετοιμότητα», είπε ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στους υπουργούς και υφυπουργούς, συμπληρώνοντας πως, ως κυβέρνηση, «δεν υποσχόμαστε τίποτα που δεν μπορούμε να καλύψουμε, δεν ξεχνάμε τους πολίτες και τις δεσμεύσεις μας».





Καλή συνέχεια στους υπουργούς ευχήθηκε από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο ελληνικός λαός επέλεξε σταθερότητα».

«Η Ελλάδα βγαίνει από μνημόνιο», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος, κάνοντας και αυτός επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Στόχος να ενώσουμε ξανά το έθνος, κόντρα σε αυτούς που επενδύουν στην πόλωση», ανέφερε χαρακτηριστικά...
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.