Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Σκούρα τά πράματα γιά κερδοσκόπους καί λαϊκιστές. Βρέθηκε τό "φάρμακο" γιά τήν ακρίβεια...

...Γιακουμάτος: «Στόχος μας η μείωση στην τιμή στο ψωμί, το γάλα, το λάδι, τα απορρυπαντικά, το babylino και τα τηλέφωνα...»

Γιακουμάτος: «Στόχος μας η μείωση στην τιμή στο ψωμί, το γάλα, το λάδι, τα απορρυπαντικά, το babylino και τα τηλέφωνα...»

Ετοιμοπόλεμος για την μάχη με την ακρίβεια δήλωσε πριν από λίγο ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης Μάκης Γιακουμάτος ο οποίος στη διάρκεια της σημερινής τελετής παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του από τον προκάτοχο του Θανάση Σκορδά θύμισε παλαιότερες εποχές στο υπουργείο της πλατεία Κάνιγγος.
Ο κ. Γιακουμάτος παρόντος και του υπουργού Νίκου Δένδια, έδωσε το στίγμα των προθέσεών του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της αγοράς και του καταναλωτή.
«Ο στόχος είναι ένας: Η μείωση στην τιμή στο ψωμί, το γάλα, το λάδι, τα απορρυπαντικά, το babylino και τα τηλέφωνα...», είπε με έμφαση ο νέος υφυπουργός ο οποίος τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται σε «εθνική οικονομική κρίση».
Ο κ. Γιακουμάτος δήλωσε ότι « έχουμε όλοι μας χρέος να δώσουμε τη δυνατότητα στον καταναλωτή να αγοράζει το ψωμάκι και το γάλα. Έχουμε χρέος να μειωθεί το κόστος του καλαθιού της νοικοκυράς και να αντιμετωπιστούν οι στρεβλώσεις της αισχροκέρδειας. Υπάρχουν υπερκέρδη σε βάρος του καταναλωτή.
Δεν είμαι κατά των καλώς εννοούμενων κερδών αλλά δεν μπορούν να υπάρχουν υπερκέρδη σε βάρος του καταναλωτή», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο κ. Δένδιας, φειδωλός στις δηλώσεις τους υπογράμμισε πως «το νόημα είναι η αποκατάσταση της ζωής του πολίτη. Θα δώσουμε τη μάχη ενωμένοι».
Από την πλευρά του ο απερχόμενος υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς έκανε ένα σύντομο απολογισμό στον τομέα του επισημαίνοντας τη επίτευξη της μείωσης των τιμών ακόμη και στην κατηγορία της διατροφής, δηλώνοντας ότι το προηγούμενο διάστημα η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης τόλμησε να αντιμετωπίσει τους  «εραστές της ακινησίας και εμπόρους της μιζέριας» αναφερόμενος και στην επίθεση που δέχτηκε για τις μεταρρυθμίσεις κυρίως στην αγορά.
 tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.