Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Άδωνις...

...τελεί υπό… πρωθυπουργική επιτήρηση!...

Δεν το έχει χωνέψει με τίποτα ο Άδωνις Γεωργιάδης που ενώ έδωσε τόσα στον πρωθυπουργό και πάνω από όλα την τυφλή του αφοσίωση, εκείνος τον αντικατέστησε σαν…
αναλώσιμο κι από Υπουργό Υγείας τον έστειλε πάλι να κάνει τον τηλεπλασιέ.

Άνθρωποι που αφουγκράζονται τη δυσαρέσκεια του Άδωνι Γεωργιάδη μεταφέρουν ένα κλίμα καθόλου ευχάριστο, με τον πρώην υπουργό με δυσκολία να συγκρατεί τα άσχημα συναισθήματά του.

Mάλλον αυτός ο υπέρμετρος «μνημονιακός πατριωτισμός» του Άδωνι ήταν που τον έκαψε, αναρωτιούνται άλλοι, οι οποίοι υπογραμμίζουν ότι για μια κυβέρνηση χρήσιμος δεν είναι μόνο εκείνος που κάνει τη δουλειά του αλλά πρωτίστως την κάνει με χαμηλούς τόνους, δίχως να προκαλεί το λαϊκό αίσθημα, δίχως να κοκορεύεται στα κανάλια, «δίχως να τσιρίζει εξ ονόματος της Τρόικας».

Πάντως, ο Άδωνις που είναι πικραμένος, μάλιστα από όσα ακούγονται στα καφέ του Κολωνακίου και η Ευγενία έχει συγκλονιστεί με την απόρριψη του άνδρα της, σε σημείο να του υπενθυμίζει «σου τα έλεγα εγώ, πάμε να φύγουμε από την Ελλάδα, εσύ δεν με άκουγες», ο Άδωνις λοιπόν δεν δείχνει να θέλει να κάτσει ήσυχος. Το ένστικτο της πολιτικής του επιβίωσης έχει χτυπήσει συναγερμό και σαν πληγωμένο αγρίμι σκέφτεται διάφορα, λέει διάφορα, συζητά με διάφορους.

Αυτή η συμπεριφορά του, που δείχνει τις τελευταίες ώρες, είναι και η αιτία που ο βιβλιοπώλης πρώην υπουργός Υγείας έχει τεθεί σε διακριτική πρωθυπουργική επιτήρηση. «Δεν είναι ικανός για ζημιά», εκτιμούν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, «εάν δεν ήταν ο Σαμαράς δεν θα γινόταν ποτέ υπουργός και οφείλει πάντα να το θυμάται αυτό και να του χρωστά ευγνωμοσύνη. Επειδή, όμως, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος, καλό είναι να γνωρίζει ότι οι κινήσεις του βρίσκονται στο μικροσκόπιο»!...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.