Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Eν όψει ανασχηματισμού...

Σενάρια ανάληψης και του υπουργείου Οικονομικών από τον Σαμαρά

Νέα εκκίνηση της κυβέρνησης που θα οδηγήσει στη διαμόρφωση πιο φιλολαϊκής πολιτικής επιχειρούν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσα από τον σαρωτικό ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου που προετοιμάζουν εντατικά.
maximou-samaras 
Οι αλλαγές αυτές, που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν επισήμως, αμέσως μόλις καταλήξουν οι δύο ηγέτες, αποτελούν ένα κρίσιμο στοίχημα και για τους δυο, καθώς από τα πεπραγμένα του σχήματος που θα διαμορφωθεί τις επόμενες ημέρες θα κριθεί εν πολλοίς και η εκλογική πορεία των δύο κυβερνητικών κομμάτων.
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο Γιάννης Στουρνάρας είναι το πρόσωπο-κλειδί του επικείμενου ανασχηματισμού, καθώς από την παραμονή του στο υπουργείο Οικονομικών ή τη μετακίνησή του στη ΤτΕ θα εξαρτηθούν πολλά.
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σχήμα με τον κ. Παπασταύρο να τοποθετείται στο υπουργείο Οικονομικών (είτε ως αναπληρωτής με υπουργό τον ίδιο τον Σαμαρά) και ο Στουρνάρας να μετακινηθεί στη διοίκηση της ΤτΕ.
 Matrix24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.