Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

«Βιβλίο» για μπιντέ...




Ο για βαριά κακουργήματα κατηγορούμενος ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου περιγράφει την κρατούμενη Βίκη Σταμάτη με όλα τα αγοραία κλισέ που αφορούν γυναίκες.


Ο γνωστός εκδότης της μπανιέρας έβγαλε χθες (Κυριακή) ένα «βιβλίο» για μπιντέ. Ο για βαριά κακουργήματα κατηγορούμενος ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, αφού εξασφάλισε την αποφυλάκισή του, τώρα αποφάσισε να χτυπήσει την κρατούμενη Βίκη Σταμάτη, σύζυγο Τσοχατζόπουλου.

Σε απόλυτο εμετικό και σεξιστικό παροξυσμό την περιγράφει με όλα τα αγοραία κλισέ που αφορούν γυναίκες: αράχνη, Αντουανέτα, αρπακτικό, μέγαιρα, στα όρια της πορνείας, σπάταλη, βίαια και άσπλαχνη.

Με τον ίδιο παροξυσμό περιγράφει και την «Άγκελα», την πρώην σύζυγο του Τσοχατζόπουλου φιλοτεχνώντας το άλλο αγοραίο γυναικείο πορτρέτο, εκείνο της «Γερμανίδας».

Στην μπανιέρα του Αναστασιάδη, εκτός από αυτό το τυπωμένο σκουπίδι, χωράνε όμως και οι 100 χιλιάδες αναγνώστες της φυλλάδας του που χωρίς ντροπή για την έννοια «βιβλίο» πήραν αυτό το πράγμα στα χέρια τους πληρώνοντας 4,5 ευρώ!

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.