Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

«Ετσι διασκεδάζουν στη Μύκονο»...


Εις υγείαν των κορόιδων...
Πάρτι χλιδής στη Ψαρού, με σαμπάνιες, χαβιάρι και ξύλο.
Mέχρι και 1.000 ευρώ το κεφάλι για τον Χούλιο Ιγκλέσιας.
Απέφυγε να ανοίξει μπουκάλια, αυτή τη φορά, ο Ρέμος.

Μέχρι και 1.000 ευρώ το κεφάλι πλήρωσαν όσοι πήγαν στο  Nammos, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Χούλιο Ιγκλέσιας και του Αντώνη Ρέμου.
 Τούρκοι, Ρουμάνοι, Λιβανέζοι, αλλά και Ελληνες έκαναν λογαριασμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ με εκατοντάδες μπουκάλια ακριβής σαμπάνιας να χύνονται άσκοπα στο...
νερό της θάλασσας. Μέχρι και στα χέρια πιάστηκαν επειδή η μια παρέα έκρυβε τη θέα της άλλης με αποτέλεσμα να χρειαστεί ουκ ολίγες φορές η άμεση παρέμβαση των σεκιούριτι.


Για την ιστορία, όσοι επέλεξαν την πρώτη σειρά τραπεζιών κατέβαλαν 1.000 ευρώ το άτομο με φαγητό και μπουκάλι σαμπάνια. Δεύτερη σειρά 600 ευρώ επίσης με φαγητό και ποτήρι σαμπάνια. Τρίτη σειρά 300 ευρώ με φαγητό. Στα μετόπισθεν του μπαρ 40 ευρώ το ποτό. Πάντως, υπάρχουν αναφορές πως δεκάδες σκάφη ήταν αγκυροβολημένα κοντά στην παραλία, προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία.
Οσο για την αμοιβή του 71χρονου Λατίνου καλλιτέχνη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, άγγιξε τις 335.000 ευρώ.
Στην αρχή της βραδιάς, ο Αντώνης Ρέμος καλωσόρισε όλους τους θαμώνες στο Nammos, λέγοντας στον Χούλιο Ιγκλέσιας: «Ετσι διασκεδάζουν στη Μύκονο», ενώ όταν του έφεραν σαμπάνιες στη σκηνή, ο έλληνας τραγουδιστής είπε με μια δόση χιούμορ, αναφερόμενος σε περιστατικά προηγούμενων ετών: «Όχι τα ίδια πάλι. Δυο εβδομάδες έδινα συνεντεύξεις για αυτές εδώ. Πήγαινε τες μακριά και κέρασε όλα τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.