Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Στη Μύκονο, όλοι δίνουν ραντεβού στο Scarpa!


Ένα από τα κορυφαία bar του νησιού, φέτος πιο ανανεωμένο από ποτέ

                                 --------------

Υπάρχουν μερικές επιχειρήσεις που (πραγματικά) δεν χρειάζονται συστάσεις. Μία από αυτές είναι και το Scarpa στη Μικρή Βενετία, γιατί έχει μακράν το καλύτερο location, οι παροχές και οι υπηρεσίες του ανεβάζουν τον πήχη, οι μουσικές του θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε και, αν έρθετε μια φορά, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μην (θελήσετε να) ξανάρθετε!
                                                                                                               -------------------


Το Scarpa -για εκείνους που δεν το έχουν ακόμα επισκεφτεί- πήρε το όνομά του από την ευρύτερη περιοχή και φημίζεται, πέραν της τοποθεσίας του, για τα μοναδικά του cocktails, τα οποία συμπεριλαμβάνονται -δίχως υπερβολή- στα όσα πρέπει να δοκιμάσετε στη Μύκονο.

Φέτος, τα νέα είναι ευχάριστα, με μια ανατρεπτική κι ολοκαίνουργια cocktail list από το team του μαγαζιού, να σας μυεί σε νέες γευστικές εμπειρίες!

Πέραν αυτού, δημοφιλείς djs, όπως οι Ms Lefki, Valeron, Dino, δίνουν και πάλι ραντεβού στα decks του, ξεσηκώνοντας τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 Tip: Στο Scarpa μπορείτε να έρθετε και στο ξεκίνημα της ημέρας σας για να απολαύσετε ένα υπέροχο πρωινό, συνοδεία καφέ ή χυμού!
από newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.