Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Πολιτική η παραίτηση τής Άννας Καμμή

 Τηρώντας υπεύθυνη στάση παραιτήθηκε από τήν επιτροπή -τών "a posteriori"- δημοπρασιών τού Δήμου

                                                                           -----

                                 Παραίτηση Άννας Καμμή από την Επιτροπή Δημοπρασιών

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση: Μετά από σειρά διαμαρτυριών, προσωπικών παραστάσεων σε υπηρεσίες και αλλεπάλληλων καταγγελιών που κατέθεσε εγγράφως και προφορικώς η Άννα Καμμή δημοτική Σύμβουλος της ΚΕΠΟΜ πέρασε σε πιο δυναμικές κινήσεις παραιτούμενη από την Επιτροπή Δημοπρασιών.
Αιτία-όπως αναφέρεται στο κείμενο παράιτησής της Άννας Καμμή- είναι η σκανδαλώδης καθυστέρηση στις δημοπρατήσεις παραλιών για την οποία επανηλειμμένα έχει καταθέσει δημόσια τις ενστάσεις της.
Παράλληλα ζητά από την Επιτροπή, όπως είναι υποχρέωσή της “να εφαρμόσει το άρθρο 29 της διακήρυξης πλειοδοτικής δημοπρασίας η οποία έχει ψηφιστεί με την απόφαση 52/ 2014 από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στις 30/6/2014 και να αποκλείσει από την διαδικασία της δημοπρασίας  επιχειρηματίες για τους οποίους έχουν διαπιστωθεί στο  παρελθόν καταγγελίες- παράπονα έγγραφα ή προφορικά”.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΜΜΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ
Αξιότιμη κα Γρυπάρη,
Με την παρούσα επιστολή μου σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από μέλος της τριμελούς επιτροπής δημοπρασιών  και για αυτόν τον λόγο δεν θα συμμετάσχω στην συνεδρίαση της επιτροπής αυτής η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα 14/8/2014 στις 12.00 στο κτίριο του Δημαρχείου, με θέμα την επαναδημοπράτηση τμημάτων της παραλίας που δεν δημοπρατήθηκαν στις 15/7/2014.
Οι λόγοι που με αναγκάζουν να δηλώσω παραίτηση  είναι οι ακόλουθοι:
• Θεωρώ ότι όλες οι ενέργειες του Δήμου για την δημοπράτηση των παραλιών έγιναν σκανδαλωδώς καθυστερημένα επιτρέποντας στους επιχειρηματίες να έχουν καταπατήσει δημόσιο χώρο με την ανοχή του Δήμου και ότι η εν γένει  στάση του Δήμου στα θέματα εκμετάλλευσης των παραλιών είναι σκόπιμα  ανεκτική.
• Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση της επιτροπής να εφαρμόσει το άρθρο 29 της διακήρυξης πλειοδοτικής δημοπρασίας η οποία έχει ψηφιστεί με την απόφαση 52/ 2014 από την οικονομική επιτροπή του Δήμου στις 30/6/2014 και να αποκλείσει από την διαδικασία της δημοπρασίας  επιχειρηματίες για τους οποίους έχουν διαπιστωθεί στο παρελθόν καταγγελίες- παράπονα έγγραφα ή προφορικά.
Το παραπάνω ήταν και πρότασή μου κατά την συνεδρίαση της επιτροπής αυτής στις 15/7/2014 η οποία μειοψήφησε και έτσι τελικά στην δημοπρασία πήραν μέρος στην δημοπρασία επιχειρηματίες με βεβαιωμένες καταγγελίες.
Για την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου
Άννα Καμμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.