Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Τραγωδία στη Μύκονο : Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι

Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι των θαλάσσιων σπορ της Μυκόνου όπου σκοτώθηκε ο δεκάχρονος

Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι των θαλάσσιων σπορ της Μυκόνου όπου σκοτώθηκε ο δεκάχρονος

Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, οι δύο άνδρες - ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου- για την τραγωδία που σημειώθηκε τη Δευτέρα στη θαλάσσια περιοχή Καλό Λιβάδι Μυκόνου, όπου ένα 10χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι δύο συλληφθέντες δεν χρειάζεται να μεταφερθούν στη Σύρο και ζήτησε από τη λιμενική αρχή Μυκόνου να συνεχιστεί η προανάκριση για την υπόθεση και αφού ολοκληρωθεί θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Η σορός του άτυχου παιδιού αναμένεται να μεταφερθεί την Τρίτη στο νοσοκομείο Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Ο 10χρονος που συνοδευόταν από τον νονό του ζήτησε τη Δευτέρα να πάρει μέρος σε φουσκωτό θαλάσσιο παιχνίδι. Όταν το ταχύπλοο άρχισε να σέρνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω του μικρού κυματισμού στην περιοχή, ο 10χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στα νερά.

Ο χειριστής του σκάφους αντιλήφθηκε τι συνέβη και γύρισε για να ανασύρει το 10χρονο, αλλά δεν μπόρεσε να προσδιορίσει σε ποιο σημείο ακριβώς είχε πέσει το παιδί με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα με την προπέλα του ταχύπλοου.

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο κέντρο υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.