Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Χυδαίο σχόλιο Νικολόπουλου στο Twitter

Ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.
Ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ
Όλα μπορούν να συμβούν όταν πολιτικοί παλαιάς κοπής χρησιμοποιούν τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να τα κατανοούν, χωρίς να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο της έκθεσής τους και νομίζουν προφανώς ότι απευθύνονται μόνον στο στενό κομματικό ακροατήριο του... καφενείου τους. Διότι είναι βέβαιον ότι το τελευταίο που θα περίμενε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, γράφοντας προχθές ένα χυδαιότατο tweet για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, ήταν ότι μία ημέρα αργότερα θα του απαντούσε δημοσίως και προσωπικά ο αποδέκτης του σχολίου του. Δηλαδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου!

Το θλιβερό αυτό περιστατικό -θλιβερό γιατί του κ. Νικολόπουλου δεν του περνάει καν από το μυαλό ότι αναφέροντας ως π...ηδες τους ομοφυλόφιλους δεν εκθέτει μόνον τον εαυτό του, αλλά και τη χώρα καθότι βουλευτής της- προκλήθηκε όταν σκέφτηκε ανάμεσα στα καυστικά σχόλιά του για τον αντιρατσιστικό νόμο να περιλάβει και τον Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό. «Από την Ευρώπη των Εθνών, στην Ευρώπη των Π...ριών! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του», ήταν το tweet του αυτοπροσδιοριζόμενου και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νικολόπουλου.

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να φανούν, καθώς το Τwitter γέμισε αμέσως από σχόλια κατακραυγής της ομοφοβίας του βουλευτή. Ο ίδιος όμως όχι μόνον δεν θεώρησε σκόπιμο να ζητήσει συγγνώμη, αλλά επανήλθε ως εξής: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις και τον οχετό ύβρεων απαντώ: Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ». Και κάπως έτσι, ύστερα από λίγες ώρες, ήρθε και η απάντηση από τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Xavier Βettel τον οποίο προφανώς κάποιος (μπορεί και ανώνυμος χρήστης του Τwitter) ενημέρωσε για το τι εγράφη σε βάρος του από έναν βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου. Πολύ ευγενικά αλλά και με προφανή ειρωνεία, ο κ. Bettel έστειλε το εξής tweet στα αγγλικά στον κ.Νικολόπουλο: «Γεια σας. Ακουσα ότι θέλετε κάτι να μου πείτε, αλλά δεν μιλώ ελληνικά. Συγγνώμη».

Εκτοτε ο βουλευτής απέφυγε να επανέλθει στο θέμα προτιμώντας να αναρτά ανακοινώσεις άσχετες με το επίμαχο tweet του. Ενδεχομένως ο κ. Νικολόπουλος να χάθηκε στη μετάφραση ή μπορεί πάλι ο υπέρμετρος... ανδρισμός του να μην του επέτρεψε να κατανοήσει τη δειλία που εξέπεμψε αποφεύγοντας να εξηγήσει στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου τι ακριβώς εννοούσε...
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.