Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Πιο γελοίος κι από τον Άδωνι»…

«Η μαύρη αλήθεια είναι πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να πλησιάσει με τίποτα την διαφθορά και την μάσα των δεξιών κυβερνήσεων και της χούντας, που κι αυτή δεξιά ήταν»…

Πρέπει να είναι μεγάλη η αγωνία του Πέτρου Τατσόπουλου για το μέλλον του στην πολιτική κονίστρα και για το μέλλον του μισθού του. Οι δηλώσεις του κ. Τατσόπουλου πως...
«επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά» και πως «ο Αλέξης Τσίπρας κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα» -επειδή συναντήθηκε με τον Πάπα- δείχνουν τεράστια αγωνία να ακουστεί. Και επειδή στη Βουλή είναι ανύπαρκτος, βάζει τα δυνατά του στα ΜΜΕ και στο Facebook.

Όσο κι αν σιχαίνομαι το ΠΑΣΟΚ, η διαφθορά δεν ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ.

Η διαφθορά ξεκίνησε από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και, αν δεν θέλουμε να πάμε τόσο πίσω, γνωρίζουμε όλοι τι απέγιναν τα χρήματα του σχεδίου Μάρσαλ και πόσο αδιάφθορη ήταν η Ελλάδα στην διάρκεια των δεξιών κυβερνήσεων του ’50 και του ’60, της δικτατορίας των συνταγματαρχών και των δυο κυβερνήσεων του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να πλησιάσει με τίποτα την διαφθορά και την μάσα των δεξιών κυβερνήσεων και της χούντας, που κι αυτή δεξιά ήταν.

Η χούντα έγινε επειδή η Δεξιά ηττήθηκε στις εκλογές, ώστε, αμέσως μετά τη χούντα, να έρθει πάλι η Δεξιά. Όπως και έγινε.

Μπορούμε να κατηγορήσουμε για πολλά το ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξουμε την Ιστορία του ελληνικού κράτους.

Στη δεύτερη δήλωση του κ. Τατσόπουλου, αν ο Αλέξης Τσίπρας κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα, ο Πέτρος Τατσόπουλος που έχει πάρει σβάρνα τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα -και έχει γίνει πιο γελοίος και γραφικός και από τον Άδωνι Γεωργιάδη- τι ακριβώς κάνει;

Βέβαια, μπορεί αυτή η συνεχής προσπάθεια του Πέτρου Τατσόπουλου να μιλάει παντού χωρίς να λέει τίποτα, να μην οφείλεται μόνο στην αγωνία για το πολιτικό του μέλλον και την τσέπη του.

Μπορεί να είναι απλά η αγωνία ενός κοντού ανθρώπου, ο οποίος, επειδή δεν φαίνεται, είναι αναγκασμένος να κάνει συνέχεια θόρυβο για να τον προσέξουν.

Πρέπει να είναι τραγικό να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου αλλά, εξαιτίας του ύψους σου, να είσαι αναγκασμένος σε όλη σου τη ζωή να κοιτάς τους άλλους από κάτω προς τα πάνω.

Θα υπάρχει και κίνδυνος για αυχενικό σύνδρομο...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.