Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Στέφανος Μάνος: Δεν οδεύουμε προς το τέλος της κρίσης

(Ελπίζω να μην κατηγορήσουν και τον Μάνο ότι φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή αρνείται να φάει το παραμύθι του Σαμαρά και του Βενιζέλου)


Πληθαίνουν οι φωνές στο δημόσιο διάλογο που προσπαθούν να πουν την αλήθεια για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα με τον Στέφανο Μάνο να εμφανίζεται κάτι παραπάνω από απαισιόδοξος μέσω του Facebook.

Ο ιδρυτής της Δράσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δυσφορία προκαλεί η άκριτη άποψη που εκφράζεται από μερικά ΜΜΕ ότι η Ελλάδα οδεύει προς το τέλος της κρίσης. Ότι τάχα οι οιωνοί για την Ελλάδα είναι καλοί αν συγκριθούν με την κατάσταση σε χώρες όπως η Γαλλία. Πως είναι δυνατό να γράφονται τέτοια πράγματα; Όλοι γνωρίζουν ή πάντως έπρεπε να γνωρίζουν ότι η ανάπτυξη και η απασχόληση προϋποθέτουν επενδύσεις. 

Σε ό,τι λοιπόν αφορά τις επενδύσεις η Ελλάδα βρίσκεται στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πάτο (σε αντίθεση με τη Γαλλία ή την Ιταλία). Η επενδυτική ξεραΐλα θα συνεχιστεί όσο παραμένει αμεταρρύθμιστο το Ελληνικό Δημόσιο, όσο η Δικαιοσύνη ολιγωρεί και καθυστερεί, όσο αλλάζουν συνεχώς οι κανόνες της επιχειρηματικότητας. 

Δεν οδεύουμε προς το τέλος της κρίσης. Το αντίθετο ισχύει. Οδεύουμε απερίσκεπτα καθοδηγούμενοι από τις επιθυμίες μας και όχι την πραγματικότητα. Οδεύουμε παραβλέποντας ότι το διεθνές περιβάλλον γίνεται όλο και πιο ζοφερό.

Ελπίζω να μην κατηγορήσουν και τον Μάνο ότι φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή αρνείται να φάει το παραμύθι του Σαμαρά και του Βενιζέλου. 
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.