Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Oλόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα...



 ... στη ΔΕΘ...
 H ανάρτηση τής συνέντευξης τύπου του Αλ. Τσίπρα είναι η ελάχιστη αντίδραση απέναντι στήν κυβερνητική λογοκρισία πού εκδηλώθηκε μέ τό κόψιμο της ομιλίας τού αρχηγού τής αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ από τη ΝΕΡΙΤ.
(Η "Νέα Μύκονος" δέν υιοθετεί, υποχρεωτικά, τό περιεχόμενο αυτής τής συνέντευξης, απεχθάνεται όμως καί -όπου μπορεί- προσπαθεί, στό μέτρο τών δυνάμεων της, νά απαλείψει τίς επιπτώσεις από τίς φασιστικές ή φασιστοειδείς αντιλήψεις καί πρακτικές τών διαφόρων τυχάρπαστων κυβερνητικών παραγόντων)
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. "Tο προεκλογικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το 2009 ήταν το πιο μετριοπαθές πρόγραμμα κόμματος εξουσίας – σε ότι αφορά στις πολιτικές παροχών – στην ιστορία της Μεταπολίτευσης. Ήταν όμως ριζοσπαστικό, διότι έθετε επί τάπητος και αντιμετώπιζε ουσιαστικά και ριζικά τα χρόνια προβλήματα του ελληνικού κράτους και του πολιτικο-οικονομικού συστήματος.
    Για αυτό, αγκαλιάστηκε από υγιείς παραγωγικές δυνάμεις και φορείς, ενώ στηρίχτηκε ως η μόνη λύση για τη χώρα από όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – για όσους το έχουν ξεχάσει.
    Δεύτερον, το προεκλογικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το 2009 ουδεμία απολύτως σχέση έχει με τα Ζάππεια 1, 2 και 3, τα ισοδύναμα μέτρα των 18 δις ευρώ, αλλά και τα όσα εξίσου ανεύθυνα εξαγγέλλει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σήμερα.
    Όποιος ψάχνει για λαϊκισμό, μπορεί να βρει πολύ ικανοποιητικές δόσεις σε όσα εξήγγειλαν οι κύριοι Σαμαράς και Τσίπρας ως αρχηγοί αξιωματικής αντιπολίτευσης τα τελευταία χρόνια."

    Σχόλιο Γραφείου Τύπου του Γ. Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.