Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Άναψαν τα αίματα...

xrisoxoidiskassisΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
 Σε κλίμα αμφισβήτησης της ηγεσίας διεξάχθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος. Μεγάλη μερίδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αμφισβήτησαν συνολικά τη...
στρατηγική Βενιζέλου, τόσο στο κόμμα όσο και στην κυβέρνηση .
        
Θυελλώδης ήταν η σημερινή (Τετάρτη) συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος δέχθηκε βολές από τους Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Θάνο Μωραϊτη, Μιχάλη Κασσή και  Συμεών Κεδίκογλου.

Μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ -επιρρίπτοντας ευθύνες στην ηγεσία του κόμματος- εμφανίσθηκαν δυσαρεστημένοι από την κυβερνητική πολιτική σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, υποστηρίζοντας πως οι αποφάσεις δε δίνουν το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα έφεραν το σκάνδαλο με τη λίστα Λαγκάρντ, επισημαίνοντας πως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.

Σχετικά με τη σχέση του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία, οι παραπάνω βουλευτές υποστήριξαν πως...

 συνέχεια
...δεν κάνει διακριτό το στίγμα του και επικαλέστηκαν περιπτώσεις που ακυρώνονται νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει το Κίνημα και περιπτώσεις που ανέχονται πρωτοβουλίες της Νέας Δημοκρατίας.
kopasok

Σχολιάζοντας τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, τόνισαν πως δεν έχει προκύψει κάποιο θετικό στοιχείο. Ειδική αναφορά έκαναν στη συνάντηση στο Παρίσι αναφέροντας πως όλα γίνονται για τις εντυπώσεις. Σύμφωνα με τις ενστάσεις των βουλευτών, η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη να φύγει από το μνημόνιο.

Έντονη κριτική ασκήθηκε για την παρουσία της Σοφίας Βούλτεψη στη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου. Σύμφωνα με τους βουλευτές, η κ. Βούλτεψη λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί.

Υψηλούς τόνους χρησιμοποίησαν και για τα κομματικά θέματα και τη λειτουργία του Κινήματος. Παράλληλα χαρακτήρισαν θολό το εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Να σημειώσουμε πως ακούστηκαν βαριές εκφράσεις περί συνωμοσιολογίας, πέμπτης φάλαγγας και Καλικάντζαρων, φράσεις που είχαν ακουστεί στο παρελθόν, από τον πρόεδρο του κόμματος.

Μερίδα των βουλευτών θεωρούν πλέον ανοικτά, πως ο κ. Βενιζέλος δεν επιθυμεί την αντίθετη άποψη μέσα στο κόμμα...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.