Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

"Ζαλίζεστε" και εκτίθεστε...

XynidisΤη δική του απάντηση στο άρθρο της Άννας Παναγιωταρέα –και μαζί με αυτό σε πολλούς άλλους- για τον...
πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, δίνει μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, κάνοντάς της μάλιστα ... «διαφήμιση», αφού καλεί τους πολίτες να το διαβάσουν «για να αντιληφθούν την εμπάθεια της καθεστηκυίας τάξης απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου».

Αναρωτώμενος από τον τίτλο ακόμα της ανάρτησής του «αφού τους ‘ζαλίζει’ο Παπανδρέου, γιατί ασχολούνται;», ο πρώην υπουργός, αναρωτιέται «γιατί ένας άχρηστος, λίγος και τώρα πλέον και αμόρφωτος, είναι μόνιμος στόχος όλων αυτών που χρόνια τώρα υπερασπίστηκαν με νύχια και με δόντια την ολιγαρχία της χώρας;».

Αυτό το τελευταίο, ειδικά, δεν θα το άφηνε έτσι. «Ένα δεν είχε ακούσει μέχρι τώρα ο Παπανδρέου. Ότι είναι αμόρφωτος : ‘λίγο από όλα ίσον τίποτε’, λέει η κυρία Παναγιωταρέα. Και οι διαλέξεις στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, στις σπουδαιότερες συναντήσεις πολιτικής και διανόησης σε όλη την Οικουμένη είναι ένα τίποτα. Είναι επικοινωνία. Ποιος από όλους τους περισπούδαστους διανοητές-αρθρογράφους της σημερινής Ελλάδας μπορεί στοιχειωδώς να σταθεί σε αυτό το διεθνές επίπεδο; Να εξηγήσει τις έγινε στην Ελλάδα και να ακουστεί μια φωνή που δεν απαξιώνει τη χώρα;», αναρωτιέται στην ανάρτησή του, καλώντας όσους ενοχλούνται να ασχοληθούν με τις selfies τους ή να πάνε και σε κανένα ...μοναστήρι να ηρεμήσουν. «Με τον Παπανδρέου όμως μην ασχολούνται γιατί τους "ζαλίζει" και εκτίθενται», καταλήγει...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.