Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν πειστεί...

european-parliament...πως η Ελλάδα βγαίνει από το μνημόνιο...

Παρά το κλίμα που προσπαθήσει να δημιουργήσει ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς περί εξόδου της Ελλάδας από το μνημόνιο μέχρι...
το τέλος του έτος, οι δανειστές μας δεν έχουν πειστεί περί ενός τέτοιου ενδεχόμενου .
         
Επιμένουν οι δανειστές της Ελλάδας ότι η χώρα μας θα πρέπει να διατηρήσει την πρόσβαση στα χρήματα του πακέτου διάσωσης και το 2015, σύμφωνα με δηλώσεις δυο Ευρωπαίων αξιωματούχων στο πρακτορείο Bloomberg.

Οι δανειστές μας, δεν έχουν ακόμα πειστεί πως η χώρα μας μπορεί να βγει εξολοκλήρου (clean exit) από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα στήριξης στο τέλος του 2014, αναφέρει το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με το Bloomberg, οι πιστωτές επιμένουν πως η Αθήνα πρέπει να διατηρήσει «προληπτικά υποστηρίγματα» για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2015.

Οι δανειστές της Ελλάδας θα προτιμούσαν να κρατήσουν κάποιας μορφής πιστωτικό «φρένο» σε περίπτωση που οι συνθήκες στις αγορές επιδεινωθούν, ανέφεραν οι ίδιες πηγές στο πρακτορείο.

Η άποψη που κερδίζει πόντους ανάμεσα στους αξιωματούχους της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, είναι ότι η πρόσβαση της χώρας στις αγορές είναι εύθραυστη, υποστήριξε μια από τις πηγές...
efsyn.gr  
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.