Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δούρου: Κατασκευασμένο το πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος»...

 
...για τις καθαρίστριες (BINTEO)...
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που την κατηγορούσε ότι ενώ στήριξε προεκλογικά τις απολυμένες καθαρίστριες, τώρα αρνείται να...
τις προσλάβει.

Μιλώντας σττην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Ρένα Δούρου ανέφερε ότι δεν είχε δεσμευτεί προεκλογικά για την πρόσληψη των καθαριστριών στην περιφέρεια, καθώς όπως ανέφερε βρίσκεται στον αντίποδα της λογικής του βολέματος ημετέρων.

«Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών. Θα ήταν όμως λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην περιφέρεια Αττικής.
Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες παρανόμως απολύθηκαν» ανέφερε η Ρένα Δούρου.

Απαντώντας επί της ουσίας στο δημοσίευμα, η περιφεριάρχης επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη σύμβαση με ιδιωτική εταιρία καθαρισμού έχει καταρτιστεί τον περασμένο Μάρτιο (επί θητείας Σγουρού) και επανεξετάζεται από την επιτροπή οικονομικών της περιφέρειας, όπως όλες οι συμβάσεις.

Σύμφωνα με τη Ρ. Δούρου, η επιλογή της εφημερίδας να κυκλοφορήσει με ένα «κατασκευασμένο» όπως το χαρακτήρισε, θέμα στο πρωτοσέλιδο, δεν έγινε τυχαία.

Την ώρα που διαπιστώνεται ότι υπάρχει «ελλιπής και διάτρητη αντιπλημμυρική προστασία» και πως «από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα», η συγκεκριμένη εφημερίδα επιλέγει «μια κατασκευή», σημείωσε η Ρένα Δούρου και κατέληξε: «Λίγη τσίπα, από εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την παραπληροφόρηση».

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.