Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Οι βουλευτές της ΝΔ... "έφτυσαν" τον Σαμαρά...




Παρά τα... παρακάλια του Μπούρα...
Αυτή τη φορά η πλειονότητα των «γαλάζιων» βουλευτών γύρισε την πλάτη στις εκκλήσεις του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αθ. Μπούρα να έρθουν στη Βουλή για να είναι...
παρόντες στην κατάθεση του προϋπολογισμού. Στην πραγματικότητα ο κ. Μπούρας έκανε την κινητοποίηση επειδή στην κατάθεση του προϋπολογισμού θα ήταν και ο Πρωθυπουργός, ο οποίος δεν θα ήθελε να αντικρίσει άδεια έδρανα. Και επιπλέον ο κ. Μπούρας ήθελε να είναι αρκετοί βουλευτές στην αίθουσα για να χειροκροτήσουν τον Αντ. Σαμαρά την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα της Ολομέλειας. Τίποτε απ' όλα αυτά όμως δεν έγινε.

 
Παρά την κινητοποίηση ελάχιστοι βουλευτές προσήλθαν, ο κ. Μπούρας αναγκάστηκε ακόμη και να τους κυνηγά στο Εντευκτήριο της Βουλής και να τους... παρακαλεί να εισέλθουν στην αίθουσα, γιατί, όπως έλεγε, «ο Πρωθυπουργός έχει ήδη έρθει και περιμένει στο γραφείο του ώσπου να γεμίσει η αίθουσα»
 Οταν ο κ. Σαμαράς τελικά εισήλθε στην αίθουσα, φαινόταν κουρασμένος και ξενυχτισμένος (από τις ολονύκτιες διαπραγματεύσεις με την τρόικα). Κάθησε δίπλα στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος εν συνεχεία παρέδωσε το στικάκι με τον προϋπολογισμό στον Πρόεδρο της Βουλής. Το στικάκι ήταν «ασφαλισμένο» σε ένα μικρό γυάλινο κουτί (παρόμοιο με αυτό που αποθηκεύουν τις carte visite). Δύο «γαλάζιες» βουλευτίνες ήρθαν άρον-άρον από την επαρχία και διαμαρτύρονταν στον κ. Μπούρα που τις κουβάλησε σε μια άδεια αίθουσα. Μία μάλιστα εξ αυτών, η Γεωργία Μπατσαρά από την Ημαθία, απειλούσε ότι θα έγραφε και επιστολή στον κ. Σαμαρά για να διαμαρτυρηθεί γιατί την... κουβάλησαν παρασκευιάτικα.

"ΒΗΜΑτοδότης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.