Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου δικαιώθηκε αλλά και οι συκοφάντες επιβίωσαν

14.11.14


Στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που αναφέρει ότι τελικά δεν αποδείχθηκε η παραμικρή σχέση της Μαργαρίτας Παπανδρέου με τη λίστα Λαγκάρντ παρά τις σχετικές ηλίθιες φήμες που έσπευσε κάποτε να δημοσιεύσει η συγκεκριμένη φυλλάδα.

Θυμίζω ότι τη συγκεκριμένη φήμη, εκτός από το Πρώτο Θέμα, την είχε υιοθετήσει και το ΒΗΜΑ, παρόλο που ο Κώστας Βαξεβάνης, ο άνθρωπος που δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ, είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα της.

Φυσικά, όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Απώτερος στόχος ήταν να πληγεί το κύρος του Γιώργου Παπανδρέου και για πολλούς Έλληνες πολίτες η επίσημη διάψευση της είδησης δεν έχει πια ιδιαίτερη σημασία καθώς «έλα μωρέ, σιγά μην δεν την κάλυπταν». Το «λέγε-λέγε κάτι μένει» πιάνει ακόμα στην Ελλάδα.

Χτίστηκαν πολιτικές και δημοσιογραφικές καριέρες πάνω σε αυτά τα ψέματα, μόνο που το δηλητήριο που κάποιοι έβαλαν στις ψυχές των Ελλήνων μοιάζει πια ικανό να μας σκοτώσει όλους, καθώς η χώρα αρνήθηκε να διορθώσει τα λάθη της και βρίσκεται ξανά με την πλάτη στον τοίχο.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.