Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Συμφώνησαν ότι... διαφωνούν Βενιζέλος - Παπανδρέου

Συμφώνησαν ότι... διαφωνούν Βενιζέλος - Παπανδρέου

     
Είκοσι λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του Βαγγέλη Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου στη Βουλή, η οποία όμως απέβη άκαρπη όπως προκύπτει από την ενημέρωση των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με κύκλους της Χαριλάου Τρικούπη κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να συμβάλει στην ενότητα του χώρου και να μην διασπάσει την παράταξη, καθώς η ενότητα του ΠΑΣΟΚ είναι εθνική, παραταξιακή και ηθική υποχρέωσή του.

Ο κ. Βενιζέλος είπε χαρακτηριστικά στον κ. Παπανδρέου ότι η θέση του είναι στην παράταξη και στα ψηφοδέλτιά της «για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν».

Από την πλευρά του κ. Παπανδρέου, έγινε γνωστό ότι στη συνάντηση έγινε συζήτηση για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά σε ότι αφορά στα ζητήματα της παράταξης και του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρωθυπουργός, εμμένει στις θέσεις που είχε διατυπώσει στην επιστολή του προς τον κ. Βενιζέλο και θεωρεί ότι επί των θέσεων που διατύπωσε δεν πήρε καμία ουσιαστική απάντηση.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα: «Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει καταθέσει τις απόψεις του και τις θέσεις του και για την πορεία της χώρας και για την πορεία του Κινήματος, που παραμένουν σε ισχύ και είναι αναγκαίες. Προτάσεις, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της προϊούσας διάλυσης που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα, της αναγέννησης και ανασυγκρότησής του. Επ´ αυτών δεν υπήρξε ουσιαστική απάντηση».
tanea.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.