Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Επιτέλους κοντοζυγώνουν οι εκλογές…

  
Τα έχει παίξει ο Σαμαράς και όχι μόνο αυτός…Στα κάγκελα βρίσκονται όλα τα μέλη της συγκυβέρνησης μετά τη δημοσιότητα που πήρε το περιεχόμενο του mail που έστειλε η τρόικα σε MME.
Σε αυτό φαίνεται ολοκάθαρα ότι...

συμφωνούν σε όλες τις απαιτήσεις όπως: τα όρια συνταξιοδότησης, το Ασφαλιστικό, τα έκτακτα φορολογικά μέτρα και πολλά άλλα, με αποτέλεσμα η πολιτική κουτοπονηριά του success story και της ανάπτυξης να πηγαίνει για βρούβες!!! Οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει πολύ καλά ότι το μόνο που έχουν καταφέρει να κάνουν  είναι να συνεχίζουν την ίδια αδιέξοδη πολιτική τους που έχει φέρει στον ελληνικό λαό πείνα και εξαθλίωση…
Είναι φανερό ότι αυτό το mail αποτέλεσε ένα νέο Βατερλό  για την κυβέρνηση το οποίο δεν δύναται να το διαχειριστεί επικοινωνιακά γι’ αυτό ετοιμάζεται-επιτέλους- να προχωρήσει σε αυτή τη ρημαδοψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας  στις αρχές Γενάρη αντί για τις 12 Φλεβάρη …Έναν δηλαδή μήνα νωρίτερα.

Άλλωστε σύμφωνα με το Σύνταγμα, η διαδικασία εκλογής Προέδρου - γλάστρας, πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον ένα μήνα πριν την λήξη της θητείας του. Κάτι που σημαίνει ότι η πρώτη ψηφοφορία πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον στις 12 Φεβρουαρίου, αφού η θητεία Παπούλια λήγει στις 13 Μαρτίου.

Έτσι Σαμαράς και Βενιζέλος σκέφτηκαν τι τώρα τι μετά και συμφωνήσαν  σε «ηρωική έξοδο» κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια συλλογής των 180 «πρόθυμων»…

Άλλωστε και οι  κοινοβουλευτικές τους ομάδες δείχνουν κουρασμένες  για την ψήφιση νέων μέτρων

 
Μιχαλού (topontiki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.