Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Χειρουργείται σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης στό Mount Sinai του Μανχάταν...

Χειρουργείται ο Νίκος ΑναστασιάδηςΣε διορθωτική χειρουργική επέμβαση της μιτροειδούς βαλβίδας αναμένεται να υποβληθεί σήμερα στο...
νοσοκομείο Mount Sinai του Μανχάταν, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 15.00 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) και αναμένεται να διαρκέσει 3 έως 6 ώρες.
Την επέμβαση θα κάνει ο καρδιοχειρουργός Ντέιβιντ 'Ανταμς, επικεφαλής του τμήματος καρδιοχειρουργικής του νοσοκομείου και ο οποίος είναι ο συνεφευρέτης της νέας μεθόδου δακτυλιοπλαστικής μιτροειδούς βαλβίδας (ελάχιστα επεμβατική).
Χθες το βράδυ, στον πρόεδρο Αναστασιάδη τηλεφώνησε ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος του ευχήθηκε περαστικά και «καλή επιτυχία» για τη σημερινή χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με διπλωματική πηγή, το τηλεφώνημα του Αμερικανού αντιπροέδρου είχε «κοινωνικό και προσωπικό χαρακτήρα».
Στο μεταξύ, τον Κύπριο πρόεδρο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας) ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, όπου είχε μεταβεί για τη συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Πάπα Φραγκίσκο.
Λόγω του γεγονότος ότι κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, ο πρόεδρος Αναστασιάδης υποβαλλόταν σε ιατρικές εξετάσεις, ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος συνομίλησε με τη σύζυγο του προέδρου της Κύπρου, 'Αντρη Αναστασιάδη.
Ο Προκαθήμενος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες θα επισκεφθεί, όπως είπε, τον πρόεδρο της Κύπρου αμέσως μετά την επέμβαση και όταν το επιτρέψουν οι γιατροί...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.