Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ρήγας επιβεβαίωσε ότι ο Βενιζέλος προτιμά ένα μικρό δικό του ΠΑΣΟΚ και τη μη εκλογή ΠτΔ (video)

24.12.14 

Γκάφα Ρήγα : Παραδέχεται ότι ο Βενιζέλος ήθελε εξαρχής τίς εκλογές. 
 Χριστουγεννιάτικος-προεκλογικός μποναμάς -έστω καί κατά λάθος- σέ όσους δημοκράτες ψηφοφόρους τών Κυκλάδων -καί όχι μόνον- δέν είχαν πάρει χαμπάρι (ακόμη;;;!!!) ποιό είναι "τό ακριβές δρομολόγιο" τής άγονης πολιτικής γραμμής...

 
 «Λοιπόν σε αφήνω τώρα γιατί με τραβάει ένας μ@λ@κας από τη ΝΕΡΙΤ» (ΒΙΝΤΕΟ)...
Απίστευτο βίντεο! Καλό είναι να ερωτηθεί ο Ρήγας αν είναι ο ίδιος που λέει αυτά τα τέρατα ή κάποιος που τον μιμείται. Διότι αν είναι ο ίδιος, θα πρέπει ...
να ακολουθήσει και δεύτερη ερώτηση: Ποιος τελικά απειλεί αυτή τη ρημάδα την σταθερότητα που υπερασπίζεται ο Βενιζέλος, κουβαλώντας τον σταυρό του μαρτυρίου πέρα δώθε επί μία τριετία;

Όταν αντιλαμβάνεται πως η κάμερα είναι ανοιχτή και γράφει λέει βιαστικά στον συνομιλητή του: «Λοιπόν σε αφήνω τώρα γιατί με τραβάει ένας μ@λ@κας από τη ΝΕΡΙΤ». 
από epikairo.gr

Γιά τό ίδιο θέμα η "parapolitiki.gr" σχολίασε ως εξής : 
Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό video βλέπει από χθες το φως της δημοσιότητας στο οποίο ο στενός συνομιλητής του Ευάγγελου Βενιζέλου και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας ομολογεί την αληθινή στρατηγική του εθνικού μας Αντιπροέδρου.

Όπως έχει γράψει η Παραπολιτική εδώ και πάρα πολύ καιρό, ουδείς στην κυβέρνηση επιθυμεί πραγματικά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ιδιαίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προτιμά να πάμε σε εκλογές ώστε να ελέγχει απόλυτα το νέο συρρικνωμένο μόρφωμα «ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη» που θα προκύψει από τις κάλπες.

Αντίστοιχα, ο Αντώνης Σαμαράς προτιμά να μην λάβει ο ίδιος τα νέα μέτρα που απαιτούνται για τη διατήρηση της δημοσιονομικής ανάκαμψης της χώρας, θεωρώντας ότι η ψήφιση τους θα σκάσει ως ωρολογιακή βόμβα στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.

Χωρίς άλλα σχόλια, απολαύστε την κυνική ομολογία του Παναγιώτη Ρήγα:
parapolitiki.com

Tό newsbomb.gr, γιά τό ίδιο θέμα, σημείωσε :

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΚΑΜΕΡΑ «ΕΓΡΑΦΕ»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Παναγιώτης Ρήγας μιλάει στο τηλέφωνο, αποκαλύπτοντας στον συνομιλητή του πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήθελε εξαρχής εκλογές, καθώς «με Σηφουνάκιδες, Μωραϊτιδες κτλ ξέρει πως η κυβέρνηση θα πέσει».
«Αναθεώρηση του Συντάγματος, απεμπλοκή της χώρας από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ολοκλήρωση της συμφωνίας... Ο Βενιζέλος λέει κάτι συγκεκριμένο, επειδή όμως δεν ξέρω αν θα μπορέσει, αν θα υλοποιηθούν, και επειδή η κυβέρνηση έτσι όπως είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος το ξέρει πολύ καλά, με Σηφουνάκιδες, με Μωραϊτιδες κλπ θα πέσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι.
Αυτό που κάνει ο Βενιζέλος είναι ότι αφενός θέλει να φαίνεται πως παίρνει πρωτοβουλίες, και το πιστεύει μέχρι ενός σημείου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χρεωθεί αυτός την αποτυχία της ιστορίας», ακούγεται να λέει.
Δεν έχει αντιληφθεί όμως ότι η κάμερα απέναντί του είναι ανοιχτή και γράφει ό,τι λέει!
newsbomb.gr
 Δείτε το βιντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.