Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας τού νομού ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Εγκρίθηκαν από την Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας οι υποψήφιοι βουλευτές για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Η συνεδρίαση της Επιτροπής έγινε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία και στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
Οι μέχρι πρόσφατα ανεξάρτητοι, αλλά προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ, Γιώργος Νταβρής και Μίκα Ιατρίτη, θα είναι υποψήφιοι σε Αρτα και Ρόδο αντίστοιχα. Υποψήφιοι θα είναι ο πρώην δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, στη Φθιώτιδα, όπως και ο Θανάσης Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λάρισας, στο νομό Λάρισας. Στην Αχαΐα ο Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο Γιώργος Κασαπίδης. Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες. Στον Έβρο ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης. Στην Αρκαδία η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη. Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας. Ο Κώστας Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης, στη Β΄ Αθηνών, όπου, επίσης, θα είναι υποψήφια η Ντόρα Πετραλιά. Στην Α’ Πειραιά, η Νόνη Δούνια.
Η λίστα των υποψηφίων τού νομού ΚΥΚΛΑ∆ΩΝ είναι η εξής :

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑ∆ΩΝ
 1)ΒΑΚΟΝ∆ΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2)ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3)∆ΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
4)ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
5)ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
6)ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

(από kathimerini.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.