Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ξεσπάθωσε η Ασπα Παπαηλιού...


«O κ. Βορίδης ανέβασε πάλι τα τσεκούρια πάνω στο τραπέζι. Καί τι δεν είπε! Ανέσυρε το "Πατρίς,Θρησκεία,Οικογένεια" από την...
εποχή της χούντας. Θυμήθηκε ότι οι παππούδες του "με τα όπλα κατατρόπωσαν τους κομμουνιστές" από την εποχή του εμφυλίου.
Ματαίως οι σώφρονες νεοδημοκράτες απαίτησαν από τον κ.Σαμαρά να τον μαζέψει. Ο ίδιος χθες δήλωσε: "Δεν θα περάσουν τα Σοβιέτ και ο κομμουνισμός". Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία πλέον.Το πρόβλημα δεν είναι οι Βορίδηδες.Το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο κ.Σαμαράς και η ακροδεξιά νοοτροπία του!».

Αυτό ήταν το εύστοχο σχόλιο της ιατρού Ασπας Παπαηλιού, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και σημερινής υποψήφιας στην Α' Αθηνών με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου για τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις Βορίδη και Σαμαρά. Ομως η κα. Παπαηλιού δεν χαρίζεται ούτε στους πρώην συντρόφους της όπως ο Κ. Σκανδαλίδης.

«O σ. Σκανδαλίδης καλεί μέσω μηνύματος τούς ψηφοφόρους του να παραβρεθούν στην κεντρική ομιλία του κ Βενιζέλου.Τούς λέει λοιπόν: Ελάτε στο δικό μας ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται και δεν τεμαχίζεται.Να υποθέσω ότι ξαφνικά το κληρονόμησαν;»...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.