Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς...

...υποδέχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά η διοίκηση του ΟΛΠ

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς υποδέχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά η διοίκηση του ΟΛΠ

                                Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης
     
«Το 2015 θα είναι μια καλή χρονιά για την κρουαζιέρα και ιδιαίτερα για το λιμάνι του Πειραιά, αφού το 2015 ξεκινάνε έργα επέκτασης 136.000.000 ευρώ με κοινοτική χρηματοδότηση 95%», δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, υποδεχόμενος με τη διοίκηση του Οργανισμού, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι για τη νέα χρονιά, το MSC SINFONIA.

Ο κ. Ανωμερίτης πρόσθεσε ότι η κρουαζιέρα, που από 600.000 αφιξοαναχωρήσεις επιβατών το 2004 (έτος Ολυμπιακών Αγώνων) βλέπει σταθερά πλέον να κυμαίνονται περίπου σε 2.000.000 ετησίως, προσβλέπει με τα έργα τής Πολιτιστικής Ακτής να καταστήσει την πόλη του Πειραιά, ενόψει και του εορτασμού το 2021, των 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού και ειρήνης.

Η διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ παρέδωσε στον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου Πιέτρο Σκαρπάτο τον θυρεό του λιμανιού και βιβλία για τον ίδιο και τη βιβλιοθήκη του πλοίου, ενώ στους επιβάτες χριστουγεννιάτικα γλυκά και ποτά.

Σημειώνεται ότι ο ΟΛΠ ΑΕ διατηρεί και φέτος, για τέταρτη χρονιά, σταθερά τα τιμολόγιά του για την κρουαζιέρα και την ακτοπλοΐα, καθιστώντας έτσι το λιμάνι οικονομικά ελκυστικό για τις εταιρείες.

Το κρουαζιερόπλοιο MSC SINFONIA, κάνει 12ήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με 1.857 επιβάτες από 42 εθνικότητες και 675 μέλη πλήρωμα.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.