Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Αθήνα: Λουκέτο στα καταστήματα που καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους

Η διαπαραταξιακή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα μπορεί πλέον να αποφασίζει οριστικό κλείσιμο καταστημάτων με πλειοψηφία των δυο τρίτων, μετά την 3η κατά σειρά βεβαιωμένη παράβαση.
Αθήνα: Λουκέτο στα καταστήματα που καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους


 Αυστηροποίηση των ποινών για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που καταλαμβάνουν παράνομα κοινόχρηστους χώρους και τοποθετούν αυθαίρετες κατασκευές, αποφάσισε την Πέμπτη το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με την εισήγηση του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, η διαπαραταξιακή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής -στην οποία μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα από τη Διεύθυνση Εμπορίου και Ανάπτυξης- θα μπορεί πλέον να αποφασίζει οριστικό κλείσιμο καταστημάτων με πλειοψηφία των δυο τρίτων, μετά την 3η κατά σειρά βεβαιωμένη παράβαση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εισήγηση που υπερψηφίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία, την 1η φορά θα τιμωρούνται με αναστολή άδειας των καταστημάτων για χρονικό διάστημα 5-10 ημερών, τη 2η φορά με αναστολή λειτουργίας 10-20 ημερών και την 3η φορά με οριστική αναστολή της άδειας λειτουργίας.

από tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.