Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

"Βόμβες" Αντώναρου: Η στρατηγική του φόβου της ΝΔ, γυρίζει μπούμερανγκ...

undefinedΟι εσωτερικές αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία για τη στρατηγική του φόβου, που ακολούθησε η ηγεσία της κατά την προεκλογική περίοδο, είναι κοινό μυστικό.

Σήμερα όμως ο...
πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, δεν έκανε απλώς κάποιον υπαινιγμό, αλλά εκτόξευσε ρουκέτα κατά της συγκεκριμένης τακτικής και όσων την ακολούθησαν.

Ο κ. Αντώναρος, μίλησε για "μονοκόμματους" ανθρώπους, που δεν παίρνουν από λόγια και για μια τακτική, που αποδείχθηκε αναποτελεσματική.

"Κάποιοι άνθρωποι είναι αβελτίωτοι. Βλέπουν ότι αυτό που κάνουν είναι αναποτελεσματικό. Ό,τι τους γυρίζει μπούμερανγκ. Κι όμως εθελοτυφλούν και συνεχίζουν να το κάνουν. Όπως η στρατηγική του φόβου που επέλεξε να εφαρμόσει στον προεκλογικό αγώνα η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Άμα είσαι μονοκόμματος (για να μη χρησιμοποιήσω χειρότερους χαρακτηρισμούς) δεν παίρνεις απο λόγια και βγαζεις μόνος σου τα μάτια σου. Και το κακό είναι ότι δεν πληρώνεις μόνος σου -όπως είναι φυσικό- τις συνέπειες. Αλλά και πάρα πολλοί άλλοι", έγραψε ο κ. Αντώναρος στη σελίδα του στο Facebook...
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.