Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Το αλισβερίσι...



Το εκλογικό άγχος της Νέας Δημοκρατίας την οδηγεί σε παλαιοκομματικές συνταγές υψηλού ρίσκου. Η μεταγραφή της Άντζελας Γκερέκου και εκείνη του Βασίλη Οικονόμου είναι το τελευταίο κόλπο για...
άνοιγμα στο κέντρο, όχι με ιδεολογικούς - πολιτικούς όρους αλλά στη βάση των deals με συγκεκριμένα πρόσωπα που προέρχονται από την Κεντροαριστερά.

Η υποψήφια με τη ΝΔ στην Κέρκυρα έγινε υπουργός από τον Γ. Παπανδρέου, στη συνέχεια πέρασε στο βενιζελικό μπλοκ και έτσι έγινε υφυπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά, για να καταλήξει τώρα στη γαλάζια λίστα. Τη θυμόμαστε για την υπόθεση φοροδιαφυγής του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου, τον οποίο στήριξε πληρώνοντας το ανάλογο πολιτικό κόστος, χωρίς να γνωρίζουμε πλέον τι έχει απογίνει.

Ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου βρέθηκε από το ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ και μετά έγινε ανεξάρτητος διαφωνώντας με τη στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπερψήφισε τον Στ. Δήμα και αυτό τον έκανε ιδιαίτερα συμπαθή στη ΝΔ που μπορεί να τον τιμήσει ακόμη και με μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας προκειμένου να σηματοδοτήσει διεύρυνση. Με αυτά και με εκείνα, η ΝΔ προσπαθεί να ανοιχτεί προς τις δύο πλευρές, προς τα δεξιά και προς το κέντρο. Το πρώτο το κάνει με την πολιτική ατζέντα της, το δεύτερο με εισοδισμό υποψηφίων.

  tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.