Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Οταν η "Charlie Hebdo"σκιτσάριζε τη Μαρίν Λεπέν...


ΦΩΤΟ...
Στην σιωπηλή πορεία για τα θύματα της Charlie Hebdo που θα γίνει την Κυριακή θα λάβει μέρος το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν μαζί με αρκετούς ξενους ηγέτες κι αυτό προκαλεί αντιδράσεις στη Γαλλία.
«Το...
Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν δεν υπερασπίστηκε ποτέ τις αξίες του ανθρωπισμού της ελευθερίας και της αλληληγγύης. Δεν είναι δημοκρατικό κόμμα. Πάντα ήμασταν ο στόχος τους. Για το Εθνικό Μέτωπο, το να συμμετέχει στην σιωπηλή πορεία της Κυριακής υπέρ των θυμάτων του Charlie Hebdo είναι το μεγαλύτερο παράδοξο» δήλωσε στη Liberation ο δημοσιογράφος, Λοράν Λεζέ, ο οποίος κατάφερε και γλίτωσε από την επίθεση των μακελάρηδων της Charlie Hebdo.

Μαρίν Λεπέν: «Ξυρίζω το μουστάκι μου» (μουστάκι του Χίτλερ)
Ένας δημοσιογράφος του περιοδικού Caroline Fourest αναφέρει εξοργισμένος: «Οσα είπε είναι πέραν πάσης λογικής. Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να μεταφέρουν τα φέρετρα όταν ξέρουμε πόσες πρόκες προσπάθησαν να βάλουν σε αυτά τα φέρετρα όταν οι Charlie ζούσαν ακόμη».συνέχεια

Η Μαρίν Λεπέν πιστεύει ότι είναι θύμα υποκλοπών-Και ο πατέρας της λέει: Η Ιωάννα της Λωραίνης πίστευε ότι ακούει φωνές. Τώρα οι φωνές ακούνε την κόρη μου
Δεν ήταν λίγες οι φορές που το Εθνικό Μέτωπο κινήθηκε δικαστικώς εναντίον του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo εξαιτίας των σατιρικών του σκίτσων. Μάλιστα, εργαζόμενοι του Charlie Hebdo - Val, Charb και άλλοι - είχαν συγκεντρώσει 17.300 υπογραφές, με ένα κείμενο στο οποίο ζητούσαν «να διαλυθεί το Εθνικό Μέτωπο, αυτό το μόρφωμα που έχει σαν πολιτικό στόχο να εξαφανίσει τη Δημοκρατία».

Μια προεκλογική εκστρατεία που βρωμάει το στόμα της" (Η Μαρίν Λεπέν έχει καταπιεί τον ακροδεξιό πατέρα της)
 
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.