Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

O Αντώναρος θέτει θέμα ηγεσίας...

Θέμα ηγεσίας στη ΝΔ έθεσε ο Ευάγγελος Αντώναρος

Θέμα ηγεσίας στη ΝΔ έθεσε ο Ευάγγελος Αντώναρος

Θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, έθεσε εμμέσως πλην σαφώς ο πρώην εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος είπε ότι οι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας μετά από κάθε ήττα έθεταν κατά παράδοση τον εαυτό τους στη διάθεση των οργάνων του κόμματος.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» ο Ευ. Αντώναρος, από τους στενούς συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού, είπε:

«Η ΝΔ έχει μια μεγάλη παράδοση. Οι πρόεδροί της μετά από κάθε ήττα, έθεταν τον εαυτό τους στη διάθεση των οργάνων του κόμματος. Ο Καραμανλής το 2009, θυμάστε ότι δρομολόγησε ο ίδιος με ξεκάθαρη δήλωση το θέμα της διαδοχής του».

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ευ. Αντώναρος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός και για τη μη παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου στον Αλέξη Τσίπρα. «Εχω μάθει από το σπίτι μου να υποδέχομαι κάποιον και να τον ξεπροβοδίζω εγώ έως την πόρτα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία είναι ιδαίτερα βαρύ μετά την ήττα με διαφορά 8,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για την Πέμπτη έχει οριστεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος στην οποία θα συζητηθούν τόσο το εκλογικό αποτέλεσμα όσο και τα επόμενα βήματα.

Στις 14.30 της Πέμπτης, πάντως, τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού θα επισκεφτεί ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Λίγο αργότερα, στις 18.00 θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, η Εκτελεστική Γραμματεία στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

από tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.