Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Νέα παρέμβαση ΗΠΑ υπέρ Αθήνας...

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζει την τελική λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να στείλει αύριο Δευτέρα, όπως δεσμεύτηκε, στους εταίρους, ο Λευκός Οίκος παρεμβαίνει.

Οι ΗΠΑ στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα πως ότι και αν αποφασιστεί, η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Ψάκη, παροτρύνοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ να «χαράξουν ένα δρόμο» που θα βοηθήσει την Αθήνα να επιστρέψει στην ανάπτυξη.
«Πιστεύουμε ότι οι απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και το σχέδιο, το οποίο έχει στόχο την επιστροφή στην ανάπτυξη θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν εάν η Ελλάδα παραμείνει στην ευρωζώνη» επισήμανε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
«Εμείς ενθαρρύνουμε την Ελλάδα να εργαστεί σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους της και με το ΔΝΤ προκειμένου να διευθετήσει τα διαρθρωτικά της προβλήματα. Ότι και αν γίνει αύριο, πρέπει να γίνει εντός ευρωζώνης. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, της διεθνούς κοινότητας προκειμένου να ενισχυθούν οι θεσμοί της Ελλάδας με στόχο την μακροπρόθεσμη ευημερία» σημείωσε επιπλέον η εκπρόσωπος...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.