Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

"Bloomberg": Αμοιβαίες υποχωρήσεις...


undefined

Η Γερμανία κάνει πίσω στο πλεόνασμα, η Ελλάδα στις ιδιωτικοποιήσεις...  
Ελλάδα και Γερμανία βρίσκονται κοντά σε συμβιβασμό για την συνέχιση χρηματοδότησης της χώρας, καθώς κάθε πλευρά εμφανίζεται έτοιμη να κάνει υποχωρήσεις σε συγκεκριμένους τομείς, αναφέρει το αμερικάνικο οικονομικό πρακτορείο "Bloomberg", επικαλούμενο αξιωματούχους που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις.

Η....
Γερμανία δεν θα επιμείνει ώστε να παραμείνουν όλα τα στοιχεία του υπάρχοντος προγράμματος, ανέφεραν δύο Γερμανοί αξιωματούχοι . Εφόσον με κάποιο τρόπο το πρόγραμμα παραταθεί, θα μπορούν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις που θα αφορούν το ύψος του πλεονάσματος που οφείλει να επιδεικνύει η Ελλάδα καθώς και για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Από την πλευρά της η Ελλάδα, σύμφωνα με το "Bloomberg", είναι διατεθειμένη να δεχθεί την υποχρέωση πλεονασματικών προϋπολογισμών, αρκεί το πλεόνασμα να είναι λιγότερο από το 4% του ΑΕΠ, όπως υποστηρίζουν Έλληνες αξιωματούχοι.

Είναι πιθανό, συνεχίζει το Bloomberg, ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αλέξη Τσίπρα, να υποχρεωθεί σε συμβιβασμό για τις ιδιωτικοποιήσεις, ανέφερε άλλος αξιωματούχος ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.