Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Eurogroup: Συμμετοχή Ι. Δραγασάκη στη διαπραγμάτευση

ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

O επικεφαλής του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουλ, κατά την είσοδό του στη συνεδρίαση.
 Ξεκίνησε το Eurogroup με τη συμμετοχή των Ι. Δραγασάκη και Γ. Βαρουφάκη. Λίγο πριν είχαν συνάντηση οι Γ. Βαρουφάκης, Γ. Δραγασάκης και Γ. Χουλιαράκης με Γ. Ντάισελμπλουμ, Κρ. Λαγκάρντ και Τ. Βίζερ. Πηγές από το Μαξίμου αναφέρουν ότι έγινε σε καλό κλίμα και αφορούσαν το τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μία συμφωνία γέφυρα.
«Το ερώτημα είναι πως θα προχωρήσουμε με το υπάρχον πρόγραμμα της Ελλάδας», τόνισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, κατά την είσοδό του στην συνεδρίαση του Eurogroup. Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι θα συζητηθεί το πώς και υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορέσει η χώρα μας να συνεχίσει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι «ανοιχτός» στο να ακούσεις της προτάσεις της Αθήνας.
Πάντως, ο επικεφαλής του Eurogroup υποστήριξε ότι δεν περιμένει να υπάρξει κάποιο τελικό αποτέλεσμα σχετικά με την Ελλάδα από την αποψινή συνεδρίαση. Από την πλευρά του, ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε κατά την είσοδό του, «είμαι αισιόδοξος ότι σήμερα θα έχουμε μία πολύ παραγωγική συνάντηση».
Δείτε όλες τις δηλώσεις : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.